Olyan lehetséges hogy egy 8 általánossal rendelkező személy átlát a FIDESZ hazugságain, de egy diplomás ember meg nem?
"#48: Akkor azt áruld már el, hogy miért van a nyugat-európai országokban és az USA-ban mindenhol többkulcsos adó? Biztosan ők a hülyék"
hát komám az a nagy különbség, hogy itt mindenki egyformán csóró, így aztán sok értelme nincs
valójában semmi közük egymáshoz :D
megmutattam a statisztikában, hogy azokat akiket te itt büntetni akarsz egyszerűen nem léteznek
"itt mindenki egyformán csóró"
vs
a Fidesz és hívei szerint jobban élünk, mint 4-8-akárhány éve
és
az ország fejlődik
stb., stb.
Akkor most melyik az igaz? :P
....
Egyébként meg lehet statisztikákat mutogatni, százalék nélküli új fiú - csakhogy én a saját környezetemben is ismerek egy rakás "milliomost"; nem tudom ugyan a pontos havi jövedelmüket (egy kivételével), de az életmódjuk és vagyonuk jó mutató. Hogy az adóbevallásukban mekkora jövedelem szerepel, azt persze főleg nem tudom...
Lehetséges! A valódi értelem nem végzettség függő.
Egy diplomás ember legfeljebb okos, de az már nem biztos, hogy értelmes is. A két képesség ritkán jár "kéz a kézben"...!!!
"a saját környezetemben is ismerek egy rakás "milliomost"; nem tudom ugyan a pontos havi jövedelmüket (egy kivételével), de az életmódjuk és vagyonuk jó mutató. Hogy az adóbevallásukban mekkora jövedelem szerepel, azt persze főleg nem tudom..."
hát akik cégre vesznek terepjárót, egy forint SZJA-t nem fizetnek :)
nehéz ezt felfogni? :DD
körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá, hogy bizony a többkulcs az jó, a fidesz meg egy fos
nem érted, és nem is akarod érteni
#57.:
"hát akik cégre vesznek terepjárót, egy forint SZJA-t nem fizetnek :)
nehéz ezt felfogni? :DD"
Nekem nem. De:
- egyetlen ismerősömnek sem terepjárója van;
- ellenben több családban is van két-három autó;
- a cégnévre írt autót ugyanúgy meg kell venni valamiből, nem az égből pottyan le;
"körömszakadtáig ragaszkodsz hozzá, hogy bizony a többkulcs az jó, a fidesz meg egy fos
nem érted, és nem is akarod érteni"
Máskor nézd meg, kivel miről beszéltek éppen. Én egy szót nem írtam erről. Bár egyetértek a gondolattal. :D
Viszont a kérdésemre nem válaszoltál:
Melyik igaz, hogy mindenki csóró, vagy hogy jobban élünk? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!