Jövőre valószínűleg csökkenni fognak a nettó fizetések, így fokozódni fog a kivándorlási hullám és mégsem közelítjük majd meg évek múlva Ausztria életszínvonalát?
A nettó fizetések csökkenéséről itt a cikk: [link]
Ti mit gondoltok erről?
Lehet, hogy mégsem közelítjük meg néhány év múlva Ausztria életszínvonalát?
#8, logikus dolog az sok van, valóság meg csak egy.
A jövő évit épp nem látjuk, de még a holnapi lottószámokat sem.
Ha a magyarok is kegyeskednének intenzívebben felemelni a seggüket, és többen mennének ki dolgozni, akkor gyorsabb volna a felzárkózásunk is, írtam oda két számot.
Te nem is tudtad, hogy üres az ország?
Te vagy itt, TakácsZs, én és még 3 normális, 6 abnormális és elgyakorizgatunk, míg kitart a kaja, utána már nem tudom mi lesz!
"Már megint valami sorosista fos fakenews trollhuszár keveri itt a ménkőt...miért kell ilyennel riogatni az embereket és miért kell uszítani a birkákat a kormány ellen? MÁR MITŐL LENNE KEVESEBB A FIZETÉS?"
Már most 3% fölött van, Év végére a 3,5% se kizárt papíron. Nem papíron olyan 10-12%-nál van az infláció. Vagyis, amit mondjuk kapnak 10% fizetés emelést, kb azt jelenti, hogy kevesebb lett a fiú.
De elég ha a lakás árakat is megnézed. Az is egyfajta infláció, és ott nem 3%.
"a korosztályom nagy része (25-30 évesek) már külföldön van"
Mer csírák.
Erről ez a vèlemènyem:
azt kapjàtok amit főztetek.
Viktort akartàtok?
Jó ètvàgyat kívànok!
Én örülök is, hogy nem lesz itt nyugati életszínvonal.
Sokkal jobban szeretem a mai konzervatív-keresztény Magyarországot mint egy hanyatló nyugati multikulti államot.
"Nem a nettó bér fog csökkenni, hanem a munkavállaló kézhez kapott bevétele."
Bírom ezt a kukacoskodást. Jól megmutattad, hogy milyen okos vagy, csak éppen kit érdekelsz? Egy kis intelligencia kell csak, hogy megértsd: A kézhez kapott bérre gondolt a kérdező, akármit írt oda.
*taps*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!