Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon sokaknak teljesen megfelel az alacsony életszínvonal?

Figyelt kérdés
Ezt nem fogom megérteni sosem.

2018. júl. 6. 13:30
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Miért van az, hogy ez állandóan, változó szöveggel ki van írogatva?

Ezt sosem fogom megérteni.

2018. júl. 6. 22:56
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

8.

Mennék én hidd el, ha csak azon múlna!

Csak sajnos orbán führer kitalálta hogy ne tudjak elhúzni innen rögtön egyetem után, tessék szépen ezen a "szemétdombon szopni még egy kicsit"

Szóval hidd el, engem jobban frusztrál hogy még itt vagyok, mint téged.

Márpedig ameddig itt vagyok csapdábaesve, bizony itt is fogom levezetni a frusztrációt, és rontani a levegőt a "magyargyűlöletemmel"

Ha neked ez nem tetszik... Köszönd viktorkának. Ha ő nem próbálna hátráltatni a kivándorlásban, már rég jobb levegőt szívnék máshol, és titeket sem bosszantanálak itt, mert lenne jobb dolgom is mint egy ilyen országgal foglalkozni.

Nahh? How'bout dat!?

2018. júl. 7. 10:06
 23/28 anonim ***** válasza:
44%
Akkor csak vezesd le a frusztrációdat a többi fajtiddal együtt! Ennyi pont elég is nektek. :D
2018. júl. 7. 14:55
 24/28 anonim ***** válasza:
60%
na 10:06 Tanultál volna magániskolába , most mehetnél.
2018. júl. 7. 16:10
 25/28 anonim ***** válasza:

"Tanultál volna magániskolába , most mehetnél."

Ezzel az erővel a sok családi adókedvezményes is vihetné a gyerekeit magán oviba,meg magán általános-és középiskolába.

2018. júl. 7. 16:38
 26/28 anonim ***** válasza:
20%
Na te gyerekgyűlölő már csak te hiányoztál ide. Mondtam én mindegy is mi itt a kérdés te folyamatosan a családi kedvezményekhez lyukadsz ki. Unalmas már
2018. júl. 7. 17:38
 27/28 anonim ***** válasza:
Talán azért, mert akik azt mondják, hogy elégedettek, jól élnek. Attól, hogy az átlagos életszínvonal nem túl jó, még vannak, akik jól élnek. Na nekik ez így megfelel. De ha megkérdezel egy olyan aki a megélhetésért dolgozik, vagy még rosszabb, alig tud megélni, nem biztos, hogy olyan elégedett lesz. A református pap se hiába prédikálja, hogy ne menjünk el, itt a hazánk. Na neki nincs is miért elmennie.
2021. jan. 3. 23:05
 28/28 anonim ***** válasza:
Milyen alacsony életszínvonal????????????????,
2023. máj. 12. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!