Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy Magyarorszá...

Miért van az, hogy Magyarországon sokaknak teljesen megfelel az alacsony életszínvonal?

Figyelt kérdés
Ezt nem fogom megérteni sosem.

2018. júl. 6. 13:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%

"zt nem mondanam pl a Gyes/gyed rendszer az egyik legszelsebb körü nyuagte uropaban a legtöbb helyen a nök max 1 evig kapjak a gyest"

Tudod,bármennyire is hihetetlen,de vannak,akiket ez nem érdekel.

Nem mindenki akar gyereket.

De,akinek van esze,az nem a gyes miatt fog gyereket vállalni,mert 3 év az csak egy töredéke a gyereknevelésnek.

Az,hogy az egészségügyben és az oktatásban milyen állapotok vannak,sokkal fontosabb gyerekvállalás kérdésében is.

A megélhetési gyerekvállalásra pedig nem lehetünk büszkék.

2018. júl. 6. 17:27
 12/28 anonim ***** válasza:
47%

"Szerintem természetes, hogy az ember megnézni mit vesz mennyiért. "

Ha már dolgozik az ember az úgy gondolom,hogy egy mozira ne kelljen sajnálni a pénzt alapnak kellene lennie.

Vagy ha elmegyek üdülni valahová,akkor ne kelljen már sajnálni,hogy beüljek étterembe.

Másrészt teljesen jóléti társadalom ellenes,hogy az emberek nem használják a szolgáltatásokat.

Miből fognak a kisvállalkozások megélni?

Ruhát pedig vennie kell az embernek magára,és szörnyű,de látok olyat gyakran,hogy valaki még a gagyit is nézegeti,hogy 1500 Ft-ért megvegye-e.

2018. júl. 6. 17:31
 13/28 anonim ***** válasza:
62%

"Ezt nem mondanam pl a Gyes/gyed rendszer az egyik legszelsebb körü nyuagte uropaban a legtöbb helyen a nök max 1 evig kapjak a gyest"

Ez valóban így van, de szerintem nem gond, hiszen későbbiekben nyugaton több fizetett szabadság jár, mindkét szülőnek. Meglátásom szerint az többet ér és szívesen elcseréltem volna azt az egy évet, amire nem emlékszek arra, hogy évente több időt töltsek a szüleimmel például nyáron.

2018. júl. 6. 18:47
 14/28 anonim ***** válasza:
0%

"Ha már dolgozik az ember az úgy gondolom,hogy egy mozira ne kelljen sajnálni a pénzt alapnak kellene lennie.

Vagy ha elmegyek üdülni valahová,akkor ne kelljen már sajnálni,hogy beüljek étterembe.

...

Ruhát pedig vennie kell az embernek magára,és szörnyű,de látok olyat gyakran,hogy valaki még a gagyit is nézegeti,hogy 1500 Ft-ért megvegye-e."

Ezek sokszor szubjektív dolgok, az embereknél meg van az a lélektani határ, hogy ennél többet nem adok ki valamiért.

Ma már lehet olcsón jól öltözködni. Én például rengeteg pólót veszek 1000-2000 forintért.

2018. júl. 6. 19:00
 15/28 anonim ***** válasza:
16%
Így is Magyarországon a legmagasabbak a bérek, mit akarsz még?
2018. júl. 6. 19:24
 16/28 anonim ***** válasza:
0%

"Akik nyaralni mennek,még azok is megnézik mit vásárolnak,otthonról viszik a csomagolt szendvicset,kétszer meggondolják,hogy megvegyenek e egy mozijegyet vagy színház bérletet,a kínai ruhaüzletekben az árcédulákat nézegetik."

Életemben még nem néztem meg semminek az árát, pedig nálad magyarabb vagyok.

2018. júl. 6. 19:26
 17/28 anonim ***** válasza:
42%

"Akinek nem tetszik Magyarország színvonala, az költözzön el máshova..."

Ez az egyetlen hasznos válasz ebben a kérdésben.

2018. júl. 6. 19:29
 18/28 anonim ***** válasza:
54%

*9

Értem, szóval ha nem vagyok megelégedve a színvonallal, akkor kuss a nevem... na így nem fogunk haladni egyről a kettőre.

2018. júl. 6. 20:28
 19/28 anonim ***** válasza:
71%
#16: Kihez/mihez kepest legmagasabbak nálunk a bérek?
2018. júl. 6. 21:19
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem hiszem, hogy megfelel, de kétsegtelenül van egyfajta "lehetne rosszabb is" felfogás.
2018. júl. 6. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!