Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Várható, hogy Józsefvárost...

Várható, hogy Józsefvárost megbűntetik majd?

Figyelt kérdés

Bocsánat a nyóckeres kérdésekért, csak engem most izgat az időközi választás kérdése és nincs rá egy kibeszélő fórum.

Kocsis Mátét khm szerintem rosszul fogja érinteni az eredmény.

2018. júl. 6. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

felesleges morognod.

Aki akart, az beleszólt abba, hogy ki legyen erre a majdnem teljes évre a polgármester - akit meg nem érdekelt, az nem szólt bele.

Az időközi választásoknak általában igen kicsi a mozgatóereje, mivel pedig itt nagy esélye volt a fideszes győzelemnek, az összellenzéki jelölt meg még maga is próbálta eltitkolni azt, hogy ellenzéki pártok jelöltje lenne, így mi mozgatta volna azokat akik amúgy ellenzéki jelöltre szavaztak volna?

A dolgok most mennek tovább azon az úton ahogy eddig és majd 1 év múlva, amikor jelentősebb a tét mert 5 évre döntenek, akkor majd nagyobb lesz a szavazók létszáma is.

2018. júl. 9. 11:33
 12/12 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy 2019-ben azért a főpolgi választása is megmozgatja a népet. Akkor majd mások lesznek az arányok is.
2018. júl. 9. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!