Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választók megbüntetik majd...

A választók megbüntetik majd az lmp-t amiért orbán kottájából játszanak és nem mentek bele a visszalépésekbe?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 7. 15:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Már bennem is felmerült, majd meglátjuk. Ha következetesek, akkor igen, megbüntetik.
2018. ápr. 7. 15:54
 2/15 A kérdező kommentje:
Mondjuk én eleve vicc egy két tag ott...de nagyon megérdemelnék hogy ne legyen meg az 5% aztán mehetnének tusványozni...majd nyáron.
2018. ápr. 7. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
A visszalépés vajon mi? Választóként én nem szavaznék egy olyan pártra, amivel nem értek egyet. Másrészt nagy a lefizetés esélye. Fizetek ennyit meg ennyit, hogy visszalépj. Felőlem visszaléphetnek. Ha nem látom ott a pártot, amire szavaznék, biztos hogy nem szavazok egy másikra. Ilyen komolytalan hülyeséget!
2018. ápr. 7. 16:14
 4/15 anonim ***** válasza:
orban benyomja oket mert szuksege van rajuk...
2018. ápr. 7. 16:14
 5/15 A kérdező kommentje:
Itt mar felre kell tenni ezeket...en pl hiaba vagyok DK-s tudom hogy egyeniben a jobbikosra kell hiszen egyedul neki van egy kis eselye a fidsszes ellen...
2018. ápr. 7. 16:18
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
És akkor tűrheted majd a jobbikos uralmat a fidesz helyett. A lényeg, hogy nem a te dk-s jelölted fog bekerülni. Szerintem, ha egy párt vagy annak képviselője nem kerül be valahol, az annak a jele, hogy nem népszerű, hogy őt ott nem akarja senki. Ezt ne akarjuk már visszalépésekkel manipulálni. A választás így teljesen hiteltelen. Másrészt: ha egy politikus arra bíztatja a szavazóit, hogy szavazzanak egy másikra, mert ő úgysem kerülne be, az GÁZ! Majomparádé az egész.
2018. ápr. 7. 16:24
 7/15 anonim ***** válasza:
A jobbikosok sem mentek bele a visszalépésekbe. Aki az LMP-re szavaz, az nem azért teszi, hogy az MSZP-t vagy Gyurcsányt támogassa.
2018. ápr. 7. 16:30
 8/15 A kérdező kommentje:
Nem érted hogy a 10%-on álló DK-sra semmi értelme szavazni? Amúgy nekem már mindegy csak ne ők legyenek.
2018. ápr. 7. 16:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Budapesten is remélem sokan fognak átszavazni és akkor rezsi sziszi és hajas hollik is megszívja...bár nyilván az utóbbi jönne ki rosszabbul ha az ellenzéki jelölt nyerne amire jó esély van.
2018. ápr. 7. 16:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, te meg azt nem érted, hogyha egy 10%-on álló pártra nem érdemes szavazni, annak oka van? És ha a másik párt is ennyire esélytelen és csak átszavazással tud nyerni, akkor azt megette a fene! Szerinted milyen kormányzásra számíthatunk meg ilyen jelöltök esetén, akik nem népszerűek voltak, hanem csak trükköztek?
2018. ápr. 7. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!