Miért irigylik sokan Mészáros Lőrincet?
Nem vagyunk irígyek csak pofátlanságnak tartjuk hogy míg mi keményen dolgozunk hogy becsületes munkával megteremtsük a családunknak egy átlagos életszínvonal leheteőségét addig ez a talpnyaló ingyenélő a mitőlünk kisarcolt többszörösen adóztatott adónkból sunyi módon urizál. És mindezt azzal indokolja hogy neki azorbán a barátja és ezért megteheti.
Ez azt az üzenetet küldi az embereknek hogy ne dolgozzatok ügyeskedjetek és ha ezt teszitek akkor jólfogtok éli. Ez rendkívűl káros mert ha mindenki ügyeskedik akkor kifog dolgozni??
Ez az orbán illiberális demokráciája, lehet hogy rövidtávon működik de hosszútávon ebbe beledöglik az ország, arról már nem is beszélve hogy a gyerekeink ebben nőnek fel és sajnos ez visszafordíthatatlan kárt okoz nekik is.
ide válaszolok a privátra: nem, nincs szándékomban kiírni kérdést, mivel ez nem arról szól hogy minden barom telefossa a kategóriát, és versenyezzünk ki bír szánalmasabbnál szánalmasabb provokáló kérdést kitalálni.
egyeseknek ez a napi szórakozása, én megértem mert el tudom képzelni milyen sekélyes és vacak élete lehet az illetőnek,. ha csak ettől érzi magát boldogan.
ma 20:21
"ha mindenki ügyeskedik akkor kifog dolgozni?"
EZ NAGYON JÓ ÉRV
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!