Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki olvasta Bartus László:...

Ki olvasta Bartus László: Európa koncentrációs táborai című írását? Tényleg a cikkben leírtak várnak Európára?

Figyelt kérdés

2018. júl. 5. 17:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

" Orbán folyamatosan beszél a migránsbűnözésről ami Magyarországon nincs. Azonban hallgat a cigány bűnözésről ami Magyarországon minden napos. Körül kellene nézni a Borsod, Nógrád, Heves megyékben lévő cigány no go zónákban."

Persze, akkor meg menne a folyamatos rasszistázás, mint ahogy ment is régebben ha valaki megemlítette a témát az ilyen bartus-féle elmebetegek, megélhetési jogvédők, eu-s károgók oldaláról.

2018. júl. 5. 22:36
 12/17 A kérdező kommentje:
Orbánnak előbb a hazai cigány bűnözéssel kellene szembe néznie, és nem a nyugati migránsbűnözésre mutogatni. Mindenki seperjen a saját portáján. Persze, hogy vannak " károgók" akik nem szeretik a cigány bűnözés szót hallani. Az ilyeneknek fel kell ajánlani, hogy költözzenek legalább egy évre valamelyik cigány no go zónába és nézzük utána meg a véleményüket. A jogvédők valószínűleg néhány nap ott lakás után elmenekülnének onnan. Ezzel a problémával foglalkozzon a kormány.
2018. júl. 5. 23:21
 13/17 anonim ***** válasza:
Valóban nem arabok tartják rettegésben Észak és Kelet-Magyarország több részét, de akár Baranya megyét is említhetném. A magyarok kirabolói, sokszor beteg nyugdíjasokat kifosztó hordák bizony cigány nemzetiségűek. Ez nem rasszizmus, hanem tény. Az, hogy az arabok mit csinálnak Berlinben azzal foglalkozzon Merkel. Azonban attól mert Orbán eljátszat Európa megmentőjét, a cigánybűnözés " virágzik" az országban. Bár a saját frakciójában is ott van Farkas Flori. Ő meg Orsós.
2018. júl. 5. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha ezt az eu-s óbégatóknak is el tudjátok magyarázni akkor sokan egyetértenének. Viszont 2010 előtt főleg mindig arról károgtak, hogy itt micsoda módon üldözik őket, holott nem is volt ilyen.
2018. júl. 6. 12:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem ismerem ezt a könyvet, de Bartus László annak idején a Hit Gyülekezetének tagja volt, majd onnan kilépve olyan könyvet írt róluk ("Fesz van" címmel), amiben vezetőjüket (Németh Sándort) a sárga földig hordta le. Én nem vagyok a HGY tagja, nekem sem szimpatikus Németh Sándor, de nagyon érződött rajta, hogy nem tud tárgyilagosan viszonyulni a témához.

Lehet, hogy itt is csupán erről van szó.

2018. júl. 7. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
"4-5 éven belül reálisan Európa vezető tömbje lehet az Orbáni vonal." Álmodban esetleg, Orbán még mindig egy jelentéktelen senki az Európai Unióban.
2018. júl. 7. 20:52
 17/17 A kérdező kommentje:
Bartus László: Európa koncentrációs táborai írás nem könyv, hanem az Amerikai Népszavában megjelent cikk. Ami Németh Sándort illeti: Annak idején az MSZP és az SZDSZ mellett kampányolt az egyházával együtt. A legutóbbi választási kampányban Semjén Zsolttal közösen a Fidesz-KDNP mellett kampányolt. Németh Sándor mindig oda áll ahonnan a pénz jön. Amire utaltál a Fesz van az egy régi könyv amiben Bartus a Hit gyülekezetéről irt. Amiről én tettem fel a kérdést az egy viszonylag friss, talán egy hetes újságcikk. [link]
2018. júl. 8. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!