Szerintettek is hazaáruló az aki nem a FIDESZ-re szavazott?
Inkább csak nem agymosott :)
Undorító hogy megfélemlítéssel és Bözsi utalvánnyal volt képes megszerezni Viktátor a szavazatok 2/3-át.
Normális programja se volt,szóval nem is értem.. Mindenre csak annyit tudott mondani hogy Stop Soros! Stop Migráns! Mutassuk meg Brüsszelnek!
Azt már elfelejtette mondani hogy ő is a Soros Akadémián szerzett diplomát és több ezer migránst enged be titokban.
Szerintem csak a szenilis nyugdíjasok és a butább emberek szavaztak rá,akik félnek hogy ha nem nyer akkor migránsáradat lesz.
A mi falunkban csak a cigánysor szavazott rá,mert féltek hogy elveszik a migránsok a "segíjkét".
Én speciel MKKP passzivista vagyok és voltam,rájuk is szavaztam. Viccpártként megtehetik hogy a kampánypénzt csak értelmes dolgokra költik. Pl kutyafuttatók,parkosítás,kórházi felszerelés stb :)
"Azt már elfelejtette mondani hogy ő is a Soros Akadémián szerzett diplomát"
Ez nem igaz!
Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán diplomázott, 1987-ben.
Az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait összesen HÁROM hónap után, az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt megszakította.
Én a FIDESZ-re szavaztam, de ez a kérdés egy baromság.
Miért lenne hazaáruló?
Másképp gondolkozik és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!