Nekem miert kell nyelvvizsga egy nyomorult diplomahoz amikor allamtitkar lehet valaki nyelvtudas nelkul? Gondolok itt a tovig nyalo miniszternek nem kello novak katikara aki fel a melegektol
'Nekem éreccségim sincs mégis elvagyok.'
Azért 8 általánosig csak eljutottál :)
Te simán beteg vagy Kérdező, azért nem tudsz nyelvvizsgázni.
Még a logikus gondolkodás és a magyar sem megy valami jól te szegény.
Novák Katalin államtitkár:
Francia, angol és német nyelvből felső fokú, „C” típusú, szakmai nyelvvizsgát tett. Spanyol nyelvből középszintű nyelvismerettel rendelkezik.
Külföldi tanulmányai
1992 Arcadia Junior High School, Los Angeles
1995 A Pont Neuf Alapítvány ösztöndíja, Párizs
1999–2000 Francia-magyar európai uniós képzés az IEP, Paris szervezésében, Párizs
2000–2001 Ösztöndíj az Institut d’Études Politiques de Paris (Sciences-Po) Nemzetközi Kapcsolatok szakán, Párizs
2002–2003 Európai uniós képzés a francia Államigazgatási Egyetem (ENA) és a Külügyminisztérium szervezésében, Párizs–Budapest
Nem kell ahhoz NER különítménynek lennie kisapám, ha valakit zavar a primitívség és a bizonyítható hazugság!
Egy jobb érzésű ellenzékit is zavarhat, ha lejáratod ezzel a színvonallal.
Mivel Novák Katalin nem jött be, most meg Vida Ildikón szánalmaskodsz?
Vida Ildikó a diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Karán szerezte, tehát van nyelvvizsgája, ... ami neked nincs és nagy valószínűséggel nem is lesz.
17.
Mi kell a diplomához? Középfokú nyelvvizsga?
Annyit nem tudsz megcsinálni? Nem tudsz elolvasni egy cikket idegen nyelven? Hogy fogsz lebonyolítani egy telefonbeszélgetést? Elintézni egy repülőjegy foglalást? Diplomásként. 2018 - at írunk.
Most idézték, hogy a szóban forgó hölgy ken - vág több nyelvet magas fokon, erre másokat szedsz elő a kalapból. De neked attól még nem lesz vizsgád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!