Budapest mikor lehet olyan nyitott, sokszínű, fejlett világváros, mint Birmingham?
Figyelt kérdés
A két város hasonló méretű, Budapest 1,7 milliós, Birmingham 1,1 milliós.
Budapest is fejlődik, de itt az átlagfizetés (2017-ben 373000 Ft) még csak alig több fele a birminghami átlagfizetésnek (2017-ban 25000 font, átszámítva kb. 710000 Ft volt).
#FIDESZ #fizetés #Budapest #Anglia #biztonság #gazdaság #liberalizmus #életszínvonal #jólét #Birmingham
2018. jún. 29. 23:05
1/12 anonim válasza:
Borzasztó hely, még talán Londonnál is több a migráns.
2/12 anonim válasza:
Hogyhogy pont Birmingham jött elő? Élnek ott ismerőseim, nekem nagyon tetszett a város, de eszembe nem jutna Budapesthez hasonlítani, teljesen más kategória. Birmingham tényleg nagyon fejlett, a belváros teli modern épületekkel, mindenhol menő üzletek, szépen lekövezett utcák, és mindenhol egy rakat ember hömpölyög. Van élet rendesen, de ez kb minden nagyobb nyugati városról elmondható.
3/12 anonim válasza:
Amúgy az az 1.1 millió amit írsz nekem kevésnek tűnt, mert tényleg rengeteg ember van ott, és megnéztem, valójában a környező elővárosokkal együtt vagy 3 millió ember lakik arra.
4/12 Estádio de Felchút válasza:
Börmingem? Pfujj...
Inkább München, Bázel, vagy Zürich.
5/12 anonim válasza:
Budapestnek hova kéne még "nyitottabbnak" lennie?
6/12 anonim válasza:
Ja, aztán az agglomeráció olyan, hogy jobb ha nem kolbászolsz ott éjjel. Pont Birmingham?
7/12 anonim válasza:
Ezzel a militarista, begyöpösödött közmentalitással, valószinűleg max ha eljön a vízöntő kora.
8/12 anonim válasza:
Kérdésed gyúnyosnak tekintem, mivel fehér emberként még jóval több pénzért sem szeretnék feketék és muszlimok közt lakni.
Birminghem lakosságában épp most kerültek kisebbségbe a fehér európaiak.
Ha mégis komolynak gondoltad a kérdésedet, akkor csak maradjál ott azok között és érezd velük jól magad.
9/12 anonim válasza:
"Birminghem lakosságában épp most kerültek kisebbségbe a fehér európaiak."
Épp most? Húha.
10/12 anonim válasza:
Remélem, Budapest sosem lesz olyan undorító város, mint börmingem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!