Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dübörög a magyar gazdaság a...

Dübörög a magyar gazdaság a forint meg történelmi mélyponton 238Ft-on volt tegnap az euróval szemben. Hogy van ez?

Figyelt kérdés

Dübörög a magyar gazdaság a forint meg történelmi mélyponton 238Ft-on volt tegnap az euróval szemben.

Hogy van ez?

2018. jún. 29. 08:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
40%

HakapesziM

Mikor volt erős a forint? Gonosz Túncsán ideje alatt?

2018. jún. 29. 10:07
 12/26 anonim ***** válasza:
5%

12.

Még amikor nem voltál, az első Viktor kormány idején. Nyávogtak is a megmondóemberek.

2018. jún. 29. 10:08
 13/26 anonim ***** válasza:

"Még amikor nem voltál, az első Viktor kormány idején. Nyávogtak is a megmondóemberek."

Mármint, arra gondolsz, hogy 1 dollár értéke 211-ről folyamatosan emelkedve másfél év alatt elérte 318 forintra emelkedett?

2018. jún. 29. 10:35
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

Mit tudom én már mennyi volt a dollár. De azért nyávogtak. Mindenért nyávogtok.

Mikor jó, akkor nem jó, ha nem jó, akkor meg nem jó.

2018. jún. 29. 10:41
 15/26 anonim ***** válasza:

"Gyurcséány és Bajnai idején történt negatívumokat mindig azzal indokoljátok, hogy akkor világválság volt, az okozta.

Most nincs válság, olyan nem is lesz, de most miért csak a zorbánék a felelősek sokkal kisebb mértékű változásért?"

Attól még az ellenzék nem ezt mondta.

[link]

"A magyar valuta gyengülésének újabb lendületet a rendkívüli parlamenti ülés adott. Ez azért történhetett, mert a piac még egyszer, reméljük utoljára, bizalmat szavazott a miniszterelnöknek. A bankok megvárták, mit mond Gyurcsány Ferenc, milyen kiutat ajánl a válságból, ám semmi olyat nem tudott ígérni, ami megnyugtatta volna a gazdasági szereplőket. A kormányfő méltatlan volt a piac bizalmára. Ennek következtében a forint még aznap délután esni kezdett - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője."

Szerintem egyértelmű a megfogalmazást, hogy az ellenzék kit tartott felelősnek. Ez most miért ne lehetne igaz? Esetleg az elmúlt 9 évbn ennyit esett a kormány szerepe?

2018. jún. 29. 10:45
 16/26 anonim ***** válasza:
Eddig egyedül a kilences adott helyes választ.
2018. jún. 29. 10:51
 17/26 anonim ***** válasza:
Még a kérdést is képtelen kiírni rendesen a megmondóember.
2018. jún. 29. 11:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha én vagyok gyenge, az szaer, egy devizánál ez nem ilyen egyszerű.

Ez egy viszonylag korrekt cikk. (szerintem a gyenge búzatermés nagyobb szívás mindenkinek)

[link]

2018. jún. 29. 11:04
 19/26 anonim ***** válasza:
51%

Én még Gordonka idején tudtam várásolni Ebay-en és itthon jól eladni a cuccost. Akkor az USD árfolyama 171 Ft volt. Maszekban 50 ezer hasznot is megkerestem 1 hónap feketén. Ma már reménytelen...

Én azt hiszem meg sem állunk 400 Ft-ig ;))

2018. jún. 29. 11:44
 20/26 anonim ***** válasza:
75%
Amúgy ennek a Matolcsicskának halvány lila gőze sincs a gazdasághoz. Ő csak a hamis képeket tudja felbecsülni.
2018. jún. 29. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!