Dübörög a magyar gazdaság a forint meg történelmi mélyponton 238Ft-on volt tegnap az euróval szemben. Hogy van ez?
Dübörög a magyar gazdaság a forint meg történelmi mélyponton 238Ft-on volt tegnap az euróval szemben.
Hogy van ez?
HakapesziM
Mikor volt erős a forint? Gonosz Túncsán ideje alatt?
12.
Még amikor nem voltál, az első Viktor kormány idején. Nyávogtak is a megmondóemberek.
"Még amikor nem voltál, az első Viktor kormány idején. Nyávogtak is a megmondóemberek."
Mármint, arra gondolsz, hogy 1 dollár értéke 211-ről folyamatosan emelkedve másfél év alatt elérte 318 forintra emelkedett?
Mit tudom én már mennyi volt a dollár. De azért nyávogtak. Mindenért nyávogtok.
Mikor jó, akkor nem jó, ha nem jó, akkor meg nem jó.
"Gyurcséány és Bajnai idején történt negatívumokat mindig azzal indokoljátok, hogy akkor világválság volt, az okozta.
Most nincs válság, olyan nem is lesz, de most miért csak a zorbánék a felelősek sokkal kisebb mértékű változásért?"
Attól még az ellenzék nem ezt mondta.
"A magyar valuta gyengülésének újabb lendületet a rendkívüli parlamenti ülés adott. Ez azért történhetett, mert a piac még egyszer, reméljük utoljára, bizalmat szavazott a miniszterelnöknek. A bankok megvárták, mit mond Gyurcsány Ferenc, milyen kiutat ajánl a válságból, ám semmi olyat nem tudott ígérni, ami megnyugtatta volna a gazdasági szereplőket. A kormányfő méltatlan volt a piac bizalmára. Ennek következtében a forint még aznap délután esni kezdett - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője."
Szerintem egyértelmű a megfogalmazást, hogy az ellenzék kit tartott felelősnek. Ez most miért ne lehetne igaz? Esetleg az elmúlt 9 évbn ennyit esett a kormány szerepe?
Ha én vagyok gyenge, az szaer, egy devizánál ez nem ilyen egyszerű.
Ez egy viszonylag korrekt cikk. (szerintem a gyenge búzatermés nagyobb szívás mindenkinek)
Én még Gordonka idején tudtam várásolni Ebay-en és itthon jól eladni a cuccost. Akkor az USD árfolyama 171 Ft volt. Maszekban 50 ezer hasznot is megkerestem 1 hónap feketén. Ma már reménytelen...
Én azt hiszem meg sem állunk 400 Ft-ig ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!