A Fidesz ismét nagyot dobhatna 2018-ban egy újabb rezsicsökkentéssel?
Csökkentettük a rizsát! Most már a ludas kásában nagyobb arányban van hús!
Hejretete eszt is!
Meg még a farhát is ócsóbb lett!
Köszönjük Miniszter Elnök Úr!
újabb? mért volt régebbi is?
ja arra gondolsz amikor a viktor nagy mellénnyel ordibálta hogy rezsicsökkentés ?
arra emlékszem, előtte 34300 volt a rezsi most meg 36700
nem tudom én visszaküldeném az öskolába hátha megérti ha többet fizetek nem a rezsi hanem a bérem értéke csökkent
(a fogyasztás nem változott)
"arra emlékszem, előtte 34300 volt a rezsi most meg 36700"
pénzügyi analfabéta úrnak megsúgom, hogy 40000 ezer lenne...
de tudod, hogy érvényes a mindenkori baller rinyára, hogy megadom a számlaszámom, hogy amit nem spóroltál nyugodtan odaadhasd nekem
Nem rezsicsökkentés várható, hanem munkáltatói járulékcsökkentés több lépcsőben 2017-től 4-5 éven keresztül. Ha a munkáltatók ezt - akár törvényi kényszer, akár a munkaerő hiánya miatt - beforgatják a bruttó bérbe, akkor a nettó bérek is emelkedni fognak azoknak a tejbetököknek is, akik az elmúlt 6 évben azért sírtak, hogy Orbán emelje meg a bért, mert ők nem mernek ezért szólni a munkahelyükön, mert a főnökük biztosan ordibálna velük, de lehet még ki is rúgná őket.
Persze már megint a gazdagoknak lesz jó, ez is, mint a rezsicsökkentés, mert így a vizezett áramot olcsóbban használhatják medencefűtésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!