Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Fidesznek és a Jobbik...

Aki a Fidesznek és a Jobbik szétszakadásának örül, valamint Toroczkai új pártjának, annak mégis milyen céljai és világképe vannak?

Figyelt kérdés
Mit szeretnének ezek az emberek? Hogy a barbarizmusunkért kitessékeljenek minket Európából, ahogy Ady is mondta bő 100 évvel ezelőtt?

2018. jún. 24. 20:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Persze, folyamatosan kitessékelik az országot. De csak csinálják, legfeljebb akkor széteshet az eu is akár!

Pár ország beintett már a migrácslover haverjaitoknak. :P

2018. jún. 24. 21:22
 12/21 anonim ***** válasza:
76%

"Te jó ég. Félelmetes, hogy a magyar mennyire a gyűlölet népe lett. :("

Rettegjetek elvtársak!!!

2018. jún. 24. 21:23
 13/21 anonim ***** válasza:
52%

Inkább az a félelmetes,hogy mennyi bevándorlóbarát van.

Tanulni kell más ország hibáiból,nem szabad afrikaiakat,közel-keletieket beengedni.

Mellesleg, Kelet-Európának is megvannak a maguk migránsai, csak régebben jöttek, bizony a C típusú "polgárok".

2018. jún. 24. 21:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Ti mindenkit gyűlöltök, nem csak a bevándorlókat. Nem veszitek észre magatokat? Ha valaki festi a haját vagy piros autóval jár, már azt is lebzizzátok. A múltkor azért kötöttek belém, hogy én miért sertésből csinálom a pörköltet és miért nem marhából, mert azt marhából kell! Majdnem megvert a barom. Szerintetek ez normális egy európai országban?
2018. jún. 24. 21:43
 15/21 anonim ***** válasza:
77%

14.

Nekem az egyik kocsim piros. És bár a marhapörit jobban szeretem én is, de csinálom disznóból, pipiből is.

Látod milyen felvilágosult vagyok?

2018. jún. 24. 21:50
 16/21 anonim ***** válasza:
24%

"Ti mindenkit gyűlöltök, nem csak a bevándorlókat. Nem veszitek észre magatokat? Ha valaki festi a haját vagy piros autóval jár, már azt is lebzizzátok. A múltkor azért kötöttek belém, hogy én miért sertésből csinálom a pörköltet és miért nem marhából, mert azt marhából kell! Majdnem megvert a barom. Szerintetek ez normális egy európai országban?"

A vidékiek, határon túli magyarok, belföldi magyarok, lengyelek, mostanság az olaszok elleni folyamatos uszítás után nem érzed kissé arcpirítónak az ezen való siránkozásotokat? :D

2018. jún. 24. 21:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Szerintem veled valami nagyon nagy baj van fejben, ha egy pörkölt miatt majdnem verekedésbe keveredtél.
2018. jún. 24. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:
41%

"A múltkor azért kötöttek belém, hogy én miért sertésből csinálom a pörköltet és miért nem marhából, mert azt marhából kell!"

Na, ez tutira egy muszlim volt, mert nekik tiltott a sertés, emiatt elvárja, hogy te is marhából főzz. Ennek az elvárásnak akár erővel is érvényt szerez, mert a vendégnek mindent szabad és nem vonatkoznak rá a törvények, alkalmazkodnod kell hozzájuk. A libsi kettős mérce még rá is játszik erre az elképzelésükre.

Látod, pont ettől szeretnénk megvédeni a buta fajtádat!

2018. jún. 24. 22:02
 19/21 anonim ***** válasza:

" Szerintem veled valami nagyon nagy baj van fejben, ha egy pörkölt miatt majdnem verekedésbe keveredtél."

Gondolom valami nagypofájú, idegbeteg lehet. De az is lehet, hogy ilyen nem is történt, hanem lódít. ;)

2018. jún. 24. 22:04
 20/21 A kérdező kommentje:

HakapesziM

A cinikus gúnyolódás szerinted nem gyűlölködés?

2018. jún. 25. 06:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!