Egyetértetek, hogy a Jobbik nagyon elrontotta?
Vona Gábor nagyon elrontotta.
Vona multicégeknél dolgozott marketing menedzserként, azt hitte, hogy a politikában is olyan jól működik a "fogyasztók" befolyásolása, mint ott.
Vona kőkemény radikális volt az elején, még a szoci kormány alatt, a rendőrök is elvitték.
Utána meg elkezdte az álpolitikai korrektkedést, mivel a marha azt gondolta, hogy cukiskodásra van igény.Pedig ennek az ellentétére volt és van is igény,különösen a kisebbségi kérdés illetve a migráció tekintetében.
Viszont, akkor az a kérdés, milyen az igazi Jobbik?
Baloldalhoz közelítő, már-már a lightosabb migránssimi is belefér vagy a radikális, akik szétkergették a kisebbséget az egyik településen?
Igen, nagyon elrontotta. Korábbi önmagát tagadta meg, amit nem lehet annyival feloldani, elfogadhatóvá tenni, hogy hát "amit annak idején mondtunk, az volt a nem igaz".
Változni lehet -mielőtt még valaki ezzel jönne-, de az ilyen hirtelen és kb. 180 fokos változásoknak kb. ez az eredménye, amit az agonizáló Jobbik produkál.
7.
Pont akkor lenne hiteltelen a kis asszonyka, ha befogná a száját és bólogatna tovább a hiteltelen, bukott Jobbiknak.
".Szerintem végük van a pártszakadással.Dórikának is fontosabb a lóvé,mint a szentkoronára tett eskü...Komolytalanok."
Nekem inkább a ballibekhez való dörgölőzés tűnt komolytalannak.
Nem mondanám, hogy elrontotta. Függetlenül attól, hogy sose szimpatizáltam se Vonával, se a jobbikkal.
De láthatóan több szavazót meg tudtak szólítani a lightosabb, cukiskodó jobbikkal, mint a romákat szétkergető jobbikkal. Tehát az új irány egyértelműen jobb volt, mint a régi. A szavazatok száma ezt mutatja.
Viszont ennyi volt bennük, kb most a választáskor voltak a csúcson.
Jobbik egy hitelét vesztett párt lett. Max az fog még rájuk szavazni a jövőben, akinek belefér hogy évente változtatják majd az ideológiájukat. Éppen az aktuális "szájíz" szerint.
Vona tudta, hogy Európát egyre jobban kezdi belepni a langyos rózsaszín köd, és egy radikális ideológiával nem fog hatalomra kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!