Ti szavaznátok a Jobbik-ra, ha mindenben egyetértetek a programjával kivéve a többkulcsos adórendszert?
Az nagyon piszkálja a csőröm, minek kellene aránytalanul több adót fizetnie annak aki tanult és jobban keres?
Viszont minden másban meg a Jobbik-kal értek egyet, korrupció felszámolása, bérfelzárkóztatás, szociális lakások építése és olcsó albérletek a fiataloknak és pályakezdőknek, stb.
Engem soha nem érdekelt nagyon egy párt programja. Abba bele lehet írni bármit.
Kb. általában ugyanaz van bennünk, szüntessük meg a korrupciót, egészségügy, oktatás, lakások, bőség és jólét. Ilyet én is írok olyat, hogy hét nyelven beszél. És akkor mi van?
A legtöbb párt csinált valamiféle közvélemény kutatást, hogy milyen programmal lehetne több szavazót nyerni (pl.: "fizessenek a gazdagok", s "kis" túlzással: "örök élet", "ingyen sör", stb.)
Aztán, hogy mit valósít meg belőle, az már más tészta. Lásd? "üvegzseb program", vagy akár Márki Zaj által ígért építmény-adó eltörlése, amiből máris kihátrált.
Nem szavaznék hanem SZAVAZOK rájuk.
Inkább fizetnék több adót és élhető országban nevelném fel a gyermekeim mint ha kihívom a mentőt mert lezúgott a Petike a lépcsőházba nem jön ki mert nincs kocsi, vagy ha ki is jön a kórházba nem látják el mert nincs orvos.
Mindenkinek szíve joga eldönteni kire szavaz, de a jelenlegi rendszernél rosszabb még nem volt ez oldalfüggetlenül tény.
Szinte minden statisztikába legalul kullogunk kivéve a korrupció és a gyűlölködés.
Én a Jobbikra fogok szavazni a listán, pedig engem kifejezetten hátrányosan fog érinteni a többkulcsos adó.
Teszem ezt azért, mert látom, hogy milyen lepusztult nyomorban élnek százezrek, milliók a vidéki Magyarországon!
A többkulcsos esetén a minimálbér nem lesz megadóztatva, nekik ez nagyon sokat fog jelenteni; nekem kevesebb jön kézbe, de nem nagyon fogom megérezni, megtagadni ezután sem kell semmit magamtól. De hiszek a társadalmi igazságosságban. El kell végre kezdeni valóban felépíteni ezt az országot! A brutális ÁFA sem lesz sokáig tartható!
Az ország nem azért szegény, lepusztult mert nem szeretnek dolgozni az emberek, hanem mert a normális működéshez szükséges pénzeket ellopják, elkorrumpálják!
Iszonyú drágán "működik" az államszervezet - ebből is vissza kell venni.
A jelenlegi út nem vezet sehova sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!