Ferenc Pápa is Soros kottájából játszik?
Ezek szerint a Pápa is Soros zsoldos, mivel a bevándorlók befogadására buzdít.
Értelmezhető-e így az Orbán kormánytól a keresztény szellemű kormányzás?
Vajon ha a Pápa lemenne Röszkére és ott ételt osztana a bevándorlóknak, akkor a Pápát le lehetne csukni (bevándorlás segítése)?
Ide jutottunk, már a Pápa is egy a sok Soros katona közül. Állítsuk meg a Pápát! Hajrá Magyarország, hajrá Magyarok!
(érezzétek az iróniát :D)
Elég visszagondolni arra, hogy hogyan lett pápa.
Kár ironizálni ezeken, igazán. A Vatikán a leggazdagabb állam, és erős a befolyása.
De azért szépen kiállt a kereszt mellett az elődje szobrán, ugye? Vagy csak papíron volt az elődje?
Egyszerű katona lenne?
A pápa is tagja a New World Order világkormánynak amit a Rothchildok, Soros, és az alakváltó zsidó reptoidok vezetnek!
Ez veszélyes!
Stop pápa, stop reptoidok!
Benedek pápát kikezdte a média mert nem tetszett a mainstream eu médiának és politikának, ezért választottak egy kirakat médiapápát akiből dől a coelhói bölcsesség.
Jézus annak idején megmosta a tanítványok lábát, de a pápa túl akar még rajta és csókolgatja a migránsok lábát, van kép róla ahol a csókolgatja egy néger fickó lábát, az meg zavartan néz körbe hogy "most meg mi van?!" :D
Kezdem elveszteni a fonalat hogy ki van Sorossal, ki nem, stb.
De!
A migránsválságot csak akkor lehetne megoldani, ha adományokat gyűjtenének megbízható szervezetek, és abból Afrikában, Pakisztánban, stb. iskolákat, kórházakat, rendőrséget, stb. megfelelő, modern eszközökkel felszerelve építenének. (Sajnos tudom hogy afrikai országokban volt rá példa hogy a gyarmatosítók által otthagyott infrastruktúrát agyhalottak szétverték, de ettől most tekintsünk el.)
Hmm, csak akkor miért nem Afrikában építenek?
Mert ezeknek a fejeseknek a RABSZOLGA kell, aki ráadásul komoly kockázatot vállalva saját akaratából jön ide ingyen. Ezen már nem oszt nem szoroz, hogy a pápa tényleg ennyire naiv, vagy le van fizetve.
Ferenc pápa egy igaz és bölcs ember, jó keresztény. Példa lehet minden ember számára. (Mondom én, aki nagyon nem vagyok katolikus.)
A pápa enciklikáit olvastam, Soros György elgondolásait viszont koncepcióját nem ismerem. Ha Soros György is azt mondja amit a pápa, a Pastor pastorum, a Pontifex maximus (Krisztus földi helytartója a katolikusok szerint), akkor ennek a Sorosnak is nyilván igaza van.
Az orbáni politika viszont nyilvánvalóan nem keresztényi, ezt a vak is látja. Nem is értem miről beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!