Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Orbán kormány miért követel...

Az Orbán kormány miért követeli meg, hogy a diákok egészségesen találkozzanak, amikor a legtöbb fideszes politikus elhízott? Amit szabad Jupiternek elv?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 08:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

HakapesziM!

A testsúlyod magában nem sokat mond. Tudni kellene a magasságod is, az elhízottságot leíró értéket ebből a kettőből számítják. Lehet 110 Kg-al simán csak túlsúlyos vagy, ha vagy 195 cm, lehetsz súlyosan elhízott, ha csak 168 centi vagy.

2018. jún. 21. 09:07
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

Hakapeszi:

Nem, a probléma azzal van, hogy nem tud mit sportolni a fiatal. Régen miért sportoltak annyit? Mert volt lehetőségük sportolni. Most miért nem sportolnak? Mert sok fiatal 12 évesen szembesül vele, hogy sehova nem akarják felvenni sportolni.

Hiába megy judora, birkózásra, úszásra, vizilabdára, bármire, ordibálva elküldik, hogy túlkoros, nem foglalkoznak vele, mert már nem tudna profi szinten versenyezni.

Judo és birkózó klubbok sokszor már majdnem szószerint verekednek, hogy melyikük melyik óvodába mehet tagtoborzóra.

Futni meg nem fog mindenki elkezdeni, mert sokaknak az túl monoton + normális helyek sincsenek néhol. Járdát és társait el kell felejteni, pillanatok alatt kinyírják a térdet.

2018. jún. 21. 09:07
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Sport? Ahol mi annak idején focizhattunk, kézizhettünk, stb, azokat a területeket tele rakták paddal, fákkal, tökéletes csöves tanyák lettek.
2018. jún. 21. 09:35
 14/19 anonim ***** válasza:

12#

Meg az sem mindegy, hogy mennyi a testzsírszázalék. Lehet a 195 cm-110 kg-val még normális.

2018. jún. 21. 09:48
 15/19 anonim ***** válasza:

Nézzétek, aki nagyon akar az tud - ha van ideje. Én gyúrtam a kamionos éveim előtt, szerettem, szorgalmas voltam. Akkor 90 kg voltam a 180 centimhez.

40 körül sok férfi pocakot ereszt - sokat nem lehet tenni ellene. Idő, idő és idő. Egy tanulónak még van, egy aktív középkorúnak alig.

Ami fiatal korban kimaradt, később nehéz behozni. És nem én mondom, orvosok, hogy egyre gyakoribb a fiatalok körében a cukorbetegség, magas vérnyomás, én is évek óta gyógyszert szedek, anélkül 200 a vérnyomásom.

2018. jún. 21. 09:50
 16/19 anonim ***** válasza:
25%
Ha sok pénzed van,lehetsz zsírdisznó.
2018. jún. 21. 10:28
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Attól,mert valaki fiatalon sportolt még semmit sem számít,ha idősebb korában nem lesz ideje/ereje.

Sokat dolgoznak az emberek.

Akit látsz,hogy 30-as évei közepén vagy felette van és sportos,az mind vállalkozó,aki másokat dolgoztat,vagy kötetlen munkaidőben dolgozik,vagy nem napi 8-12 órában dolgozik.

2018. jún. 21. 10:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Miért bünteti a törvény az emberölést amikor van olyan aki megcsinálja és börtönbe kerül? Tehát a gyilkos a te aspektusodban több morális értékkel bír, mint aki nem az?
2018. jún. 21. 11:30
 19/19 anonim ***** válasza:
57%

Hát én nem tudom, de csak azért is egészségtelenül fogok találkozni innentől. Amint lebetegszem vég telefonálom az összes haverom hogy ugyan ugorjanak már át.

Hahaaa! Fck da system!!

2018. jún. 21. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!