Mekkora egy politikus IQja?
Figyelt kérdés
Egy ilyen komoly, embert próbáló munkát nem képes bárki elvégezni.2018. jún. 16. 14:23
3/15 anonim válasza:
Ugye kitöltöttél valamilyen 3 kérdéses Facebook-os tesztet, kijött egy 200-as érték, és emiatt vergődsz egész nap?
4/15 anonim válasza:
nem tudom ,nem minden politikusnak ugyan annyi az ikulya
5/15 anonim válasza:
Például Németh Szilárdé szerencsére negatív.
6/15 Alain Delon válasza:
Olyan szintű gazemberségre tényleg nem mindenki képes.
7/15 anonim válasza:
Vannak ott intelligens emberek is különben nem lennének még mindig ott, de persze a kirakatba nem mindig azok kerülnek lásd rezsi sziszi aki a gyógypedagógus feleségem szerint minimum középsúlyos értelmi fogyatékos.
9/15 anonim válasza:
Ideális esetben nagy, de láttam én már olyan idióta politikusokat (minden pártban), hogy nincsenek illúzióim. Ha képes annyira, hogy kamera előtt a taknyát ne a nyelvével törölje le, szóvivő már simán lehet belőle, de a határ a csillagos ég. Keller László pl. államtitkár lehetett.
10/15 anonim válasza:
Mi van agyatokra ment a meleg vagy mi ez a sok debil kérdés ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!