Az Origó miért vádolja az Indexet "drogdílerek" mentegetésével?
Figyelt kérdés
Na már most, 40 kiskorú fiatal érintett az esetben. Szerintem aki volt diák, tudja milyen az ilyen helyzet. Van 1-2 "főkolompos", aki beszerezte a drogot, a többieknek csak megfelelési viszketegsége volt, mint minden diáknak.
Az Origótól nem túlzás 40 kiskorú fiatalt drogbűnözőnek bélyegezni? Annyira diktatórikus, hiperkonzervatív szemlélet ez...
Miért lenne mind a 40 diák drogkereskedő? Miért hazudozik állandóan ez az Origó?
2018. jún. 20. 06:22
31/32 Márics Attila válasza:
És jönnek a 15 évesek akik szerint a világ legegészségesebb dolga a marihuána és minden betegséget is gyógyít természetesen. Én amondó vagyok, hogy aki szeretné szívjon, aztán majd panaszkodjon hogy nem veszik fel sehova dolgozni, ahogy gyakran szokták.
32/32 anonim válasza:
Attila: ezeknek hiába magyarázod, nem értik meg. Ilyenkor annyit szoktak mondani, hogy kilobbizták a betiltását, semmi baj nem volt vele (csak a többi gyógyszerhez képest elég komoly függőséget okoz), most is szemetek az országok, hogy nem engedik észnélkül szívni, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!