Az Origó miért vádolja az Indexet "drogdílerek" mentegetésével?
Na már most, 40 kiskorú fiatal érintett az esetben. Szerintem aki volt diák, tudja milyen az ilyen helyzet. Van 1-2 "főkolompos", aki beszerezte a drogot, a többieknek csak megfelelési viszketegsége volt, mint minden diáknak.
Az Origótól nem túlzás 40 kiskorú fiatalt drogbűnözőnek bélyegezni? Annyira diktatórikus, hiperkonzervatív szemlélet ez...
Miért lenne mind a 40 diák drogkereskedő? Miért hazudozik állandóan ez az Origó?
,,ha holnap valaki azt mondja, hogy a könnyű drogok nem veszélyesebbek a ciginél meg a piálásnál nem lesz többet szabálysértés"
De, mert leültetik a kispadra és megmutatnak neki pár embert, aki éppen könnyű drog hatása alatt áll. Utána ő lesz a legelső, aki munkatábor és elvonó keverékébe záratná a könnyű drogosokat. LUL. Unalmas már ez a duma, hogy nem veszélyesebbek a piálásnál. De, veszélyesebbek, el kell fogadni.
Mutassak neked pár videót alkoholistákról és néhány képet kátrányos tüdőkről?
Nem veszélyesebbek ezt kell elfogadni.
a tényekkel nehéz vitatkozni
ma kis hazánkban nyolcszázezer drogos van vagy ugyanennyi alkoholista?
ja és te már láttál beállt alkalmai ivót aki a saját hányását ette???
én igen azóta tudom, hogy ezerszer inkább valaki, aki elszív egy füves cigit az leglább nem hugyozza, okádja össze magát
vagy legyünk konzekvensek az alkoholfogyasztásért is akarjunk munkatábort
13: Lejösz Borsodba, megmutassam neked a könnyű drogosokat segélykor meg családikor és végignézed ahogy szamurájkarddal próbálnak megállítani egy vonatot, stb?
Annak meg nézz utána, hogyha mezőgazdasági permetezőszereket, vegyszereket, stb. elégetsz és belélegzed akkor milyen egészségügyi hatásai lesznek a tüdődre. Megsúgom: a kátrányos tüdő is egészségesebb lesz tőle.
Miért mondom ezt? Mert a jó kis füves cigi termesztésnél olyan permetezőszereket használnak sokszor, amiket alapból csak maszkban permeteznek, stb. Csak nem mindegy, hogy pár tőre megy az adott mennyiség vagy 1 hektárra. A mariska meg olyan, hogy nagyon hajlamos a vegyszerek felszívására, ami ugyanúgy benne marad a növényben.
Emiatt amikor szívják a füves cigit a vegyszereket is szépen beszívják. Annál meg nem kell nagy mennyiség, mint az alkoholnál, hogy kinyírjon.
14: Veszélyesebbek, ezt el kell fogadni és nem a dealerekre kell hallgatni.
,,ma kis hazánkban nyolcszázezer drogos van vagy ugyanennyi alkoholista?"
Elárulok egy titkot: kábszisok számát nem tudják, mert csak azt számolják, akik bekerülnek. Emiatt hülyeség az ilyen számokkal dobálózni.
,,ja és te már láttál beállt alkalmai ivót aki a saját hányását ette???"
Fűtől meg képes vagy annyira bekábulni, hogy összevizeled meg összefosod magadat. Ilyen szempontból se jobb.
,,én igen azóta tudom, hogy ezerszer inkább valaki, aki elszív egy füves cigit az leglább nem hugyozza, okádja össze magát"
Csak képes összevizelni meg összefosni magát. Ez még a jobbik eset is, ismerősöm emeletről a tvt akarta kidobni bekábulva, mert felidegelte magát a reklám miatt. Emiatt is baromság jönni az ilyenekkel, mert mindenkinél mást okoz a valós személyiségtől függetlenül.
"az egész fel van fújva szerintem. pár füves cigiért kirúgni egy egész osztályt? komolyan??? még csak nem is az iskolában csinálták (ha jól tudom)! utólag derült ki, hogy kiránduláson (vagymi), bizonyíték volt?"
Igen, így gondolkodik egy normális ember. Na de a begyepesedett gyűlölködők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!