Egyetértesz a törvényekkel amikről holnap szavaznak?
A közterületen lakás tilalmát feleslegesnek tartom az alaptörvénybe beírni, az nem oda való, de a többi elfogadható. Még ezt is megértem, mert amikor törvényt írtak róla, azt rögtön megtámadták és visszavonatták a "jogvédők", aik szerint az ország lakossága nem jogosult arra, hogy önmaga döntsön arról kit akar eengedni az országába, de joga van ahhoz, hogy az utcán fagyjon meg télen, mert a hajléktalanok ezt el tudják maguk is dönteni.
Az elmúlt évtizedek megmutatták, hogy ami nincs 2/3-al leszabályozva, azt a ballibek azonnal eltörlik, megváltoztatják, amint lehetőségük lesz rá vaahogyan - így megértem ha minden fontos dolgot így próbálnak meg védeni, beteszik az alkotmányba.
Egyet értek, nem értek?
Mit tesznek majd szegények?
Éjjeli menedék, nyugalom,
De lesz nekem ott italom?
Soros apánk, ugyan mit lép?
Kígyót melengetett keblén?
Az Orbán fiú leckézteti,
Megmutatja ő még neki!
Nem.
És ennél is jobban ellenzem az szja és szocho módosítását. Mert a birkák abból is csak annyit tudnak majd, hogy csökkent az adó. Hogy eltűntek a kedvezmények, az nem hír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!