Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz a törvényekkel...

Egyetértesz a törvényekkel amikről holnap szavaznak?

Figyelt kérdés
Alkotmány módosítás, Stop Soros.
2018. jún. 19. 20:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

A közterületen lakás tilalmát feleslegesnek tartom az alaptörvénybe beírni, az nem oda való, de a többi elfogadható. Még ezt is megértem, mert amikor törvényt írtak róla, azt rögtön megtámadták és visszavonatták a "jogvédők", aik szerint az ország lakossága nem jogosult arra, hogy önmaga döntsön arról kit akar eengedni az országába, de joga van ahhoz, hogy az utcán fagyjon meg télen, mert a hajléktalanok ezt el tudják maguk is dönteni.

Az elmúlt évtizedek megmutatták, hogy ami nincs 2/3-al leszabályozva, azt a ballibek azonnal eltörlik, megváltoztatják, amint lehetőségük lesz rá vaahogyan - így megértem ha minden fontos dolgot így próbálnak meg védeni, beteszik az alkotmányba.

2018. jún. 19. 21:59
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Igen.
2018. jún. 19. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
17%

Egyet értek, nem értek?

Mit tesznek majd szegények?

Éjjeli menedék, nyugalom,

De lesz nekem ott italom?

Soros apánk, ugyan mit lép?

Kígyót melengetett keblén?

Az Orbán fiú leckézteti,

Megmutatja ő még neki!

2018. jún. 19. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
7%
STOP SOROS!!!!
2018. jún. 19. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:
Bocsánat! Jól értettem? Törvényekről beszélsz? Én eddig azt hittem, a törvény fogalmának feltételei vannak, nyilván ezért gondolhattam, hogy moslékról van szó. Meg azért, mert bűzlik.
2018. jún. 19. 23:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem.

És ennél is jobban ellenzem az szja és szocho módosítását. Mert a birkák abból is csak annyit tudnak majd, hogy csökkent az adó. Hogy eltűntek a kedvezmények, az nem hír...

2018. jún. 20. 06:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem. Nem értek egyet a 7 év alatt nyolcadszor módosított "gránitszilárdságú" Alaptörvénnyel!
2018. jún. 20. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok itt a fideszes. Legyen e hely az övék. Végtére ennyit ők is érdemelnek a világból. De aztán ennyi legen is elég...
2018. jún. 21. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!