Mit jelent Orbán olvasatában a "hazafias oktatás, hazafias testnevelés"?
10.
Nem tudom feltűnt - e, de a diktátor most nyert elsöprő fölénnyel a választásokon.
Tudom, tudom. Lehetőleg külföldi linket a csalásról.
Hidd el komám, hogy nem volt tisztességes a választás!
Mit kerestek itt aznap ukrán, román és lengyel buszok a választás idején, április 8.-án?
12.
Hát komám, most jól meggyőztél. Tényleg, miért voltak itt?
Leszavaztak a lengyelek, ukránok,a leitatott román bányászok a Zsil - völgyéből, mi meg szívjuk a fogunkat.
14.
Külföldi megfigyelőktől kéne.
16.
Mert nem független, azért. Voltak itt külföldi megfigyelők, ha volt csalás, akkor attól zengene a sajtó, elvégre EU ország vagyunk, nem hagynák szó nélkül.
A kampányt kritizálták valóban, de csalásról nem volt szó.
De ha megfigyeled, a hazai ellenzék sem nagyon mondja.
Amellett minden előzetes felmérés szerint a Fidesz volt esélyes. A kétharmad volt kérdéses.
"Amellett minden előzetes felmérés szerint a Fidesz volt esélyes. A kétharmad volt kérdéses"
Látod, ez a baj, hogy alig van független média!
Az a legelszomorítóbb, hogy valamennyi média fidesz kézbe kerül!
De migránsozással hogy lehetett választást nyerni?
Egy nyomorult értelmes programja nem volt a kormánynak, csak a migránsozás és az EU elleni uszítás!
El vagy tévedve. Máshol sincsen független média, az a kérdés csak, hogy kitől függenek és mennyire torzítják el a valóságot.
A német sajtó is - nem mi szerintünk, hanem német sajtómunkások tömege szerint - a kormánytól függ és annak elvárásai szerint ír, beszél.
Attól pedig, hogy az ellenzéki - ha MOST ellenzéki, akkor előtte viszont kormánypárti!! - sajtó, média tagjai egyre kevesebben vannak mert vagy veszteségesek lettek vagy csupán eladta, bezárta őket a tulajdonosuk, attól még nem voltak függetlenek soha. Neked az ő írásaik, műsoraik tetszettek, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!