A nagy migránsözön addig fog tartani amíg Soros él?
Hol látol te itt Magyarországon beözönlő migréneket, kérdező?
Mert én aztán sehol!
Kizárt. ha csak picikét gondolkodnál, több dologra is rájönnél.
1. Ha van özön, akkor azt valami előidézi. És ez a valami nem egy ember, tehát a halála semmit sem változtat.
2. Az elfogyás két ok miatt lehetséges a) már mind idejött (ez nem lehetséges, mert nem férnek el), b) megszűnik az özönlés oka.
3. Az özönlést "megállítani" körülbelül annyira lehet, mint egy zubogó vízcsapot dugóval eltömni (ez utóbbit könnyebb).
4. Az özönlés oka a háború és a nyomor. Nem kell fegyvert szállítani, kell helyette technológiát. Az eredmény garantált.
Soros a bűnbak, Orbán csak hízik
Teheti, a hiszékeny nép benne bízik.
Fejébe verte: Soros migránst küld özönével
Szavazó, gondolkodik - e az Önével?
Ha orbán fel nem hurcolja őket, a mozgásukban korlátozva szarni-hugyozni Budapestre, akkor átsuhantak volna itt és huss...
Mondjuk azt én sem értem, hogy egy klassz 28 ezer HUF nyugdíj, 48 ledolgozott év után, vagy egy 50 ezres közmunka miért nem alternatíva egy szétbombázott menekültnek, SE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!