A közép/idősebb korosztály nem aggódik azon, hogy a fiatalok, akik majd őket el fogják tartani, kimennek szépen az országból a jobb megélhetés és körülmények miatt?
Komolyan kérdezem. Lehet szidni meg beszólogatni, de valljuk be, elég szép számmal mennek ki külföldre azért, mert nevetséges bérekkel szúrják ki a szemüket.
Kérdezem én, ha a fiatalok közül ennyien mennek majd ki, akkor ki fogja őket eltartani?
"Kérdezem én, ha a fiatalok közül ennyien mennek majd ki, akkor ki fogja őket eltartani?"
Én azt kérdezem, hogy a térségünkben melyik hasonló helyzetben lévő országban nincs hasonló mértékű elvándorlás? Mikor fogod fel, hogy a LEHETŐSÉG egy kormánytól független dolog? Lehetne itt akármilyen kormány, ha megvan a lehetőség, akkor lesz elvándorlás is. És lehet itt akármilyen kormány, máshol a többszörösét lehet majd keresni. Az meg egy igazi idióta, amelyik Orbán miatt megy ki és nem saját maga miatt.
Mindig,mindenre volt ès lesz megoldàs.
Hogy mi lesz az azt majd az adott helyzet szüli.
Vàndoroljanak ki a fiatalok,de akkor soha többet ne is jöjjenek vissza ha màr egyszer hàtat fordítottak a hazàjuknak!
Ez kb. Olyan,mint amikor valakit negcsal a pàrja,de mègis viszatèr hozzà,mert vele valamièrt jó.
De mièrt nem annàl marad,akihez ment kettyinteni?
Rèszemről nem aggódok.
Mindig lesz valahogy.
#7#
Te nagyon idióta vagy baràtom!
Mindig az előző generáció fizet a következő nyugdíjára, aztán akinél összeomlik a rendszer, az bexopta. Befizetett a nyugdíjalapba, aztán nem kap semmit.
Jó lenne azt mondani, hogy "a középkorú emberek már készülnek erre", de franc nem készül rá. Nagy többségnek 2 forint megtakarítása nincs, magánnyugdíjpénztárba nem fizet, és nem is sejti, hogy bajban van, úgy igazából nem is érdekli. Ennyire nem gondolkozik előre az átlag magyar.
Ha a rendszer összeomlik, akkor tartalékok híján vagy a gyerekek fognak eltartani, vagy amennyiben még munkaképesek vagyunk, dolgozunk, vagy ha se gyerek, se egészség, se tartalék, akkor kampó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!