Ki lehet jelenteni szerintetek, hogy a gyakorikerdesek.hu politikai rovatában írók inkább baloldali beállítottságúak?
Ezen nincsen semmi nevetnivaló. Internetezők=fiatalabbak. Milyen jó dolog is, hogy a fiatalok utálják a kormányt, de nem tehetnek semmit, mert számszerűleg kevesebben vannak, mint a nyuggerek? Ugye? Biztos, hogy egy fiatalság felől jövő szélsőséges elégedetlenségi jelenség az semmi bajt nem fog okozni. Ugye? Nincs is egészségesebb, mint amikor egy hatalmas csoportot egyáltalán nem képvisel a kormánya, ezért ők felháborodottak, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy tegyenek ellene. Biztos vagyok benne, hogy ez a jelenség összekovácsolja az egész nemzetet, és hosszútávon egy kiegyensúlyozott, jó közérzetű egységes magyarsághoz fog vezetni. Vagy lehet, hogy felakasztanak titeket a lámpavasra.
Én úgy mondanám inkább, hogy bizonyos kérdéseknél a balos, másiknál meg a jobbos válaszok dominálnak.
Off: Szegény Zsoleszt mindig köpködik, nem tom miért :D Ha nem is értesz vele egyet, de legalább hosszú bekezdésekkel tud érvelni. Más szóval: tudsz vele vitát folytatni. Ez ritka manapság.
" nyilvánvalóan nonstop itt van, és az is nyilvánvaló, hogy nem baloldali, ahogy az is hogy 40% alá nem csökken, ami igen megdöbbentő."
Te is állandóan itt vagy, még némelyik ballib "kollégád" is.
"Te is állandóan itt vagy, még némelyik ballib "kollégád" is."
Nekem ez a hobby, hogy a pénzkeresés után idomítok valami hülye elmebeteg réteget. Vannak orbánista leszaporodó megélhetési fialók, aztán az ősmagyarok, és a miért nincs legális fűvesisták, na meg a gyurcsányisták. Gyerekek, dolgozni kell, csak nem Magyarországon! Egyébként gyurcsi és bajnai volt a legkorrektebb veletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!