A jobbik egyre jobban elszemtelenedik a Kormánnyal szemben?
Figyelt kérdés
Most éppen Jakab Péter beszélt megengedhetetlen stílusban a Parlamenten belül. Azt hiszi ez az ember, hogy a kocsmában van a jobbikos haverjai között? Kövér László Úr teljesen joggal kiakadt. Teljes a zűrzavar a jobbikon belül.2018. jún. 4. 15:10
1/7 anonim válasza:
Szerintem amíg nem bzizzák le Kocsis Mátét (aki tényleg az Vonával szemben) addig nincs mitől tartani!
2/7 anonim válasza:
Megengedhetetlen stílusban? Mi volt benne a megengedhetetlen? Melyik része volt hazugság, csúsztatás a beszédének?
3/7 anonim válasza:
Én durvábbakat mondanék a fideszes férgeknek.
4/7 anonim válasza:
Kövér László úr agyát beszőtte az orrán felkúszó bajusz ezért képtelen racionális megnyilvánulásra. Szerintem szüljön inkább egy csomó unokát...
5/7 anonim válasza:
Az nem kevésbé megengedhetetlen, hogy a fidesz elfelejtette, hogyan viselkedett ellenzékben.
Vagy akár jelenleg, kormányon...
6/7 anonim válasza:
Nem volt semmi baj a Jobbikos felszòlalással
7/7 anonim válasza:
Minél hangosabban ordítozva, köpködve, tegeződve beszél valaki annál nagyobb ellenzékinek látszik az emberek előtt. Ez csak kirakat. Nyugi ha nem látja a TV ugyanúgy félénk hangon köszön, mint a többi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!