Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Idővel a fiatalabb korosztály...

Idővel a fiatalabb korosztály is be fog fideszesedni?

Figyelt kérdés

A 40 évnél fiatalabbak között kb 30-35% a Fidesz támogatottsága, tehát 10-20 év múlva elméletileg már nem fognak tudni kormányt alakítani...

(amúgy az Mszp és a Dk már 2022re se fogja elérni az 5%ot)

2018. jún. 3. 18:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Egyebkent nem tudom, honnan jönnek ki neked ez a 30-35%, a tarki januaria felmerese szerint a 35 ev alattiak köreben 56%-kal a fidesz a legnepszerübb part: [link]
2018. jún. 3. 19:31
 12/22 anonim ***** válasza:
16 évesen a választásoknál mi a politikáról beszéltünk, és még lány ismerőseim is tudták mi a helyzet, pedig egyáltalán nem néztem ki belőle, amúgy fiatal fideszes ismerősöm nincs, szóval előbb-utóbb elbuknak
2018. jún. 3. 19:39
 13/22 anonim ***** válasza:
28%
"amúgy fiatal fideszes ismerősöm nincs, szóval előbb-utóbb elbuknak" Nehez az ellenzekieknek megerteni, hogy a sajat ismerettsegi körük nem reprezentalja az orszagos viszonyokat, nekem meg minden koroszatlybol csak fideszes ismerösöm van
2018. jún. 3. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
93%
Nem. Inkább elmenekülnek egy műkődő országna.
2018. jún. 3. 21:32
 15/22 anonim ***** válasza:
91%
Én bízom benne, hogy azzal az 50-60-as lecsúszott ex-komcsi réteggel együtt ki fog halni ez a megrögzött szélsőjobbos gondolkodás is. A magyar fiatalság többségben nem ilyen szerencsére.
2018. jún. 3. 21:45
 16/22 anonim ***** válasza:
#10: Ezzel a helyesírással le se tagadhatnád hogy fideszes vagy.
2018. jún. 4. 00:15
 17/22 anonim ***** válasza:

" 40 évnél fiatalabbak között kb 30-35% a Fidesz támogatottsága,"

Az nem kevés.

Hozzájönnek az idősebbek + a fiatalok akik nem Fideszesek kimennek. Ugyanannyi lesz a választási arány, mint ma.

2018. jún. 4. 08:53
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Tulajdonképpen, némileg leegyszerűsítve, igen. A fiatal felhevült, lobonchajú ifjú meg akarja váltani a világot, könnyebben híve "magasztos" eszméknek, egyenlőség, másságok tisztelete, virágozzék minden virág, multikulti.

Aztán ő is elmúlik 30, 40, családos ember lesz, pocakot ereszt és szeretné ha nyugisabban telne az élete, nevelhetné a gyerekét, lenne némi stabilitás.

És mivel ma ezt hellyel - közzel a Fidesz tudja nyújtani - jobb alternatíva jelenleg nincs - ezért rájuk szavaz. Nem akar már tüntetéseken füttyögni, de hogy "monnyonle, válcsákle".

Van egy - két marham aki úgy marad meglett ember létére, a drogos Juhász meg hasonló egyedek, de az nem is viszi semmire, Facebook - on koldul, ahelyett, hogy dolgozna.

2018. jún. 4. 09:21
 19/22 anonim ***** válasza:
#18: A fideszes politikusok is eltakarodhatnának dolgozni gombnyomogatás meg lopás helyett, jobb lenne mindenkinek.
2018. jún. 4. 10:43
 20/22 anonim ***** válasza:
"#10: Ezzel a helyesírással le se tagadhatnád hogy fideszes vagy." A helyesirasba azok kötnek bele, akik masba nem tudnak. Te is pontosan tudod, hogy nincs magyar karakterem, de azert beszologattal egyet, hamar cafolni nem tudod, amit irtam.
2018. jún. 4. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!