Ha nem követem a napi politikát akkor én tájékozatlan vagyok?
Figyelt kérdés
Nem szeretném elrontani minden napom azzal hogy gyűlölködést és uszítást hallgatok de tudatlan sem szeretnék lenni.Van valami köztes megoldás?2018. jún. 1. 07:33
1/7 anonim válasza:
Ne a gyűlölködést hallgasd hanem a politikát kövesd, ennyi.
2/7 anonim válasza:
Csak akkor vagy az ha tolod az okoskodásodat miközben nem tudsz semmiről ezért kell nézni hogy a végén ne írj baromságokat de te döntöd el én csak azt ajánlom ne okskodj úgy a polotikával ha nem követed ez egy jó tanács hidd el.
3/7 anonim válasza:
Nem, te egy értelmes ember vagy. Én 35 éves koromig még híradót se néztem.
5/7 anonim válasza:
Meg kell különböztetni a fogalmakat, ez a titka. A gyűlölködés és uszítás hallgatása nem politizálás. Hanem fölösleges időtöltés.
6/7 anonim válasza:
A mai világban valamennyire képben kell lenni a dolgokról.
Csak el kell tudni választania búzát az ocsútól.
Nem csodálom azonban, hogy nem érdekel a politika, mert tényleg több benne a pelyva, mint a mag.
De azért saját magadnak ki kell választanod, hogy mit érzel a mai helyzetekkel kapcsolatban.
Ehhez pedig valamelyest oda kell figyelni, még ha nem is érdekel.
Gyűlölködés mindig volt a politikában, csak a tévé és az Internet közhasználata miatt ez ma sokkal jobban kicsúcsosodik.
Nem egy szimpatikus téma, ez tény.
7/7 anonim válasza:
A politikát illetően, igen, viszont így nyugisabb lehet az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!