Mi a véleményetek az alábbi cikkről? Tényleg ennyire tájékozatlan az emberek többsége?
# 1 mit gondolsz általánosításnak és nyavajgásnak?
# 2 sajnos ez így van, ez az oktatás teljes elavultsága és hiányosságai miatt van/volt
"Szerintem mindenki látja és érti hogy hová és mekkora pénzek folynak el. "
Szerinted!
Szerintem meg ha így lenne, már rég nem itt tartanánk, és esetleg nem csak Magyarország lenne gazdag, hanem a magyar emberek is, és nem menekülnének innen ezrével a fiatalok és nem lennének tömegével olyanok, akik 80ezerért dolgoznak szalag mellett 3 műszakban.
Kérdező. A helyzet az, hogy a cikkben leírtak egyesek számára teljesen érthető és egyértelmű, a többség azonban felfogni is képtelen. Erre bizonyíték a rezsicsökkentéses példa! Nagyon jól leírja!
Nem ennyire. Sokkal jobban. Továbbá nem az értelem, hanem az érzelem irányítja őket. Ha csak a gazdasági eszmefuttatásokat nem értenék, azt mondanám, szakma. Nem mindenki tanulta. De itt rosszabb a helyzet. A félős sír, a többi dühöng, minősít, mert valamiben ki kell élnie magát. Sírhatnékom van, maikor az itt gyakran fellelhető "jobbító" javaslatokat olvasom.
Az iskolák szétverése, a munka lesilányítása, az idegen, és mindenféle gyűlölet szajkózása meghozta eredményét. Láttam már hozsannázó embert, mikor loptak tőle. Mikor pedig szóltak neki, még fel is volt háborodva - arra, aki szólt neki.
Semmi illúzió, talán a mai óvodások még megérik, (megcsinálják) hogy más legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!