Srácok ha kiderülne hogy igaz a soros terv amit a Fidesz mondott akkor 2022 ben is rájuk szavaznátok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 29. 17:59
1/8 anonim válasza:
Mi az, hogy kiderül? Nyílt titok. Egy milliárdos, aki abból él, hogy országokat tesz tönkre, szerinted bárkinek is jót akar?
2/8 anonim válasza:
Nem.
Nálam az agyamból még nem tolt ki mindent a "soros-terv". Szerintem vannak ennél sokkal égetőbb és fontosabb problémák, mint az egészségügy, az oktatás, a szabadságjogok, a bírói függetlenség, a túlzott adók, az eltűnő adóforintok (milliárdok). Javaslom neked is, hogy ne csak egy szűk aspektus alapján válassz pártot. Hidd el, hogy a migránsoknál vannak sokkal fontosabb problémák, amik valóban hatással vannak életünkre.
3/8 anonim válasza:
Létezik ilyen terv, de az nem Sorostól ered, ő csak egyik tagja annak a szervezetnek akik ezt kitalálták. Valóban van olyan terv, hogy Európát kevert lakosságúvá kell alakítani. Asszem NWO-nak is hívják "New World Order", magyarul új világrendet jelent. Amúgy nem hiszem, hogy annyira titkos, ha már pólókat is árulnak róla: [link]
4/8 anonim válasza:
Igaz a soros-terv: [link]
Éppen ezért nem szavazok a Fideszre, ugyanis a kommunikációval ellentétben szinte bárkit beengednek az országba, legyen az terrorista vagy csak egyszerű élősködő. Lényegében a soros-tervet hajtják végre.
5/8 meszike91 válasza:
Én utálom sorost, mert a fifesz nevű korrupt, tolvaj bandát támogatta.
6/8 anonim válasza:
Létezik Orbán terv is. Orbán azt tervezi, hogy írástudatlan semmirekellő fialókezdvezményes csőcselékkel fogja benépesíteni az országot, de ne hagyjuk! Stop Orbán! Ne hagyjuk, hogy saját putrias képére formálja az országot.
7/8 anonim válasza:
Még az sem derült ki, hogy soros létezik egyáltalán. Attól, hogy egy vén trottyot mutattak az M1-en aki a demeciától már épphogy morgott valamit az orra alatt, semmire nem bizonyíték.
8/8 anonim válasza:
Nem. En egyszer(1990- ben) szavaztam a Fideszre, azóta keptelen vagyok rájuk tenni az ikszet. A stílusuk, a kanyarjaik, megnyilvánulásaik, stb., egyszerűen túlságosan taszító számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!