Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek miért hisznek a...

Fideszesek miért hisznek a Sors tervben, ha nem értik?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy fideszes ismerősömmel. Egy az egyben elhitte a kormánypropagandát, miszerint Soros migránsokat telepit be az EU-ba, hogy az meggyengüljön majd összeomoljon és hozzátette hogy az USA áll mögötte. Visszakérdeztem hogy miért lenne jó az USA-nak ha az EU összeomlana. Erre már nem tudott válaszolni. Esetleg itt valaki tudja a választ?

2018. máj. 28. 11:17
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
54%

20.

Ha neked az Index a tótumfaktum, jó legyen; akkor csak várnod kell és előbb-utóbb módosítanak.

Akarsz fogadni?

2018. máj. 28. 16:15
 22/33 anonim ***** válasza:
25%

https://www.youtube.com/watch?v=X3M-IbUPF34

egy fideszfanatikussal ne vitázz, nincsenek érvei, nincsenek elvei, csak az agy mosott demagóg szövegeket tudják ismételgetni, addig nem terjed az értelmi szintjük hogy érveljenek, ha képesek lennének rá nem fideszfanatikusuk lennének.

2018. máj. 28. 16:30
 23/33 anonim ***** válasza:
50%
Mert hinni olyan jó. Szinte mindegy is, hogy miben...
2018. máj. 28. 16:52
 24/33 anonim ***** válasza:
49%

"Több gond is van azzal amit leírtál. Az 500 milliós EU-nak nem megterhelő 1-2 millió ellátása. A legtöbben Németországot célozták meg ami elég gazdag és az Észak-Európai államok is."

Milyen 1.2 millió? Az csak az a szám ami utóbbi években bejött. Az itt tanyázók már jóval többen vannak. Csak nálunk van 800 ezer roma amelyek 99% nem dolgozik.

2018. máj. 28. 17:41
 25/33 anonim ***** válasza:
9%

Azért HISZNEK benne, mert nem értik. Ha értenék, és ha lehetne bizonyítani, hogy létezik, akkor nem hinnék, hanem TUDNÁK.

A Soros-tervben csak HINNI lehet, mivel a Fidesz nevű szekta vallási vezetői kinyilatkoztatták, hogy márpedig létezik, híveikre nézve tehát ez egy kötelező dogma, amelyet nem kérdőjeleznek meg.

A Soros-terv dogmája számukra tehát elsősorban HIT kérdése, már-már vallási kérdés. Bizonyíték nincsen rá (sőt, inkább arra van bizonyíték, hogy nem létezik), ezért aztán csak hinni lehet benne, vakon. A Fidesz egy szekta, amelyet a HIT tart össze. Ennyi.

2018. máj. 28. 20:49
 26/33 anonim ***** válasza:
49%

Komolyan ezek az ellenzékiek azt hiszik magukról, hogy ők a fő okosok. Aztán amikor elfogynak az érvek náluk, akkor jön a személyeskedés. Lásd:

"Indexen megjelent egy elemzés ami kimutatta hogy többségében az ország elmaradottabb részein élők és az alacsony iskolázottsággal rendelkezők szavaztak a Fideszere. Magyarul a buták. Ezt én akkor túlzásnak éreztem de olvasva a válaszaidat látom hogy igaz."

Ezen felsikítottam itthon. Komolyan azt hiszik, hogy ezek még egyszer hatalomra kerülnek? :D

2018. máj. 28. 21:19
 27/33 anonim ***** válasza:
43%

25.

Azért nem lehet bizonyítani -még-, mert sokan vagytok, ti lapos sumákok.

De a periódusos rendszer hiányzó elemei is előbb-utóbb meglettek.

2018. máj. 28. 21:20
 28/33 anonim ***** válasza:

# 26-os: az idézett hozzászóló tényleg hatalmas baromságot írt, amikor lebutázta a vidékieket.

A vidékiek NEM BUTÁK, hanem el vannak zárva a hiteles információktól.

Ha egy embert egész életére bezárok egy sötét verembe, akkor nem ő lesz a buta, mert nem ismeri a napfény fogalmát!!!

A vidéki emberek képességei semmivel sem múlják alul a fővárosiakét átlagosan, csak nem jutnak el hozzájuk ugyanazok az információk, amelyek a nagyvárosok lakóihoz könnyedén.

1. Vidéken kevésbé elterjedt az internet, és az internethasználat is kevésbé jelentős (ahol van net, ott is jóval kevesebb időt töltenek internetezéssel, mint nagyvárosokban, minden felmérés ezt mutatja). Márpedig ez az egyetlen felület, amit nem sikerül sem cenzúráznia, sem ellehetetlenítenie a maffiakormánynak, és különadóval sújtania sem sikerült. Egy internetes sajtóorgánum fenntartása nagyságrendekkel olcsóbb egy nyomtatott lapénál, rádióénál vagy televízióénál, ezért gazdasági eszközökkel megfojtani is nehezebb.

2.) Vidéken az összes helyi lapocska (önkormányzati újságok) és ingyenes újság állampárti propaganda a fideszes önkormányzatok kezében.

3.) Az összes helyi és megyei tévé és rádió fideszes pártpropagandát sugároz, KIVÉTEL NÉLKÜL.

4.) MINDEN EGYES megyei lap, KIVÉTEL NÉLKÜL mindenik Mészáros Lőrinc vagy Andy Vajna tulajdonában áll és pártállami propagandát közöl.

5.) Az ország ÖSSZES rádiója pártállami propaganda-szócső, vagy az állampárti oligarchák tulajdonában levő lakájmédia. EGYETLENEGY ellenzéki vagy független rádió SEM KAPOTT FREKVENCIÁT az egész országban.

Mit hallgathat a vidéki szavazó? Közszolgálatinak gúnyolt propagandarádiót (Kossuth, Petőfi, Bartók, Dankó) vagy pártállami lakájmédiát, esetleg helyi vagy megyei tulajdonú propagandagépezetek műsorait.

6.) A vidéki kábelszolgáltatók többségével KIVETETTÉK AZ ALAPCSOMAGBÓL az egyetlen következetesen ellenzéki televíziócsatornát, a HÍR TV-t. Csak felárral előfizethető.

Mit nézhet a vidéki szavazó a tévében? A pártállami hazugságipar nagyüzemének propagandacsatornáit: M1-et, M2-t, M3-at, M4-et, M5-öt, Duna TV-t, Duna World-öt, vagy átkapcsolhat a szintén állampárti lakájmédiára: nézheti Mészáros Lőrinc ECHO TV-jét, esetleg Andy Vajna TV2-jét.

Ha a helyi (települési) vagy megyei televízióadókra kapcsol, azokból is pártállami agitáció és propaganda ömlik rá.

Milyen alternatívája marad? Nézheti az ATV-t esetleg, különösen mióta Németh Sanci lepaktált a pártállammal, és a reklámblokkok fizetett kormányzati hirdetésekkel vannak tele, esetleg átkapcsolhat az RTL-re, amely a műsoridő 90%-ában bulvárt, főzősműsort, valóságshowt, sorozatokat, vetélkedőket és filmeket közvetít, és naponta párszor röviden elhadarja a valós híreket is (szemben a nap 24 órájában állampárti propagandát ontó M1 és Echo TV műsoraival).

A valósággal legalább köszönő viszonyban álló híradót máshol nem is láthat a vidéki lakos, mint az RTL-en, naponta párszor, pár percben...

EZÉRT A VIDÉKI A HIBÁS?! Ne adj' isten egyenesen "BUTA"?!

Vagy inkább az azok az aljas gazemberek, akik a vidékieket elzárják a korrekt tájékoztatástól és a valós hírektől, információktól?!

Nem teheted felelőssé a rabszolgát, amiért nem ismeri a szabadságot! Ezért a RABSZOLGATARTÓ AZ EGYEDÜLI FELELŐS!

Óriási hazugság, hogy a vidékiek butábbak a fővárosiaknál, amit minden jóérzésű ember ki kell kérjen magának, akkor is, ha nem vidéki (én történetesen az vagyok, ezért tudom, hogy hányféle módszerrel próbálják elzárni a vidékieket a valóság megismerésétől!).

A vidékiektől, különösen az elzárt, leszakadó településeken élőktől, AZ ÁLLAMPÁRT VETTE EL A KORREKT TÁJÉKOZTATÁSHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS JOGÁT.

Ez nem az ő hibájuk, és haragudni sem rájuk kell, hanem azokra, akik ilyen helyzetbe taszították őket!

Mindemellett elárulnám: nagyon sok vidéki még így is sejti, érzi az igazságot, és egyáltalán nem szimpatizál az állampárttal! De közülük is sokakat egyszerűen megfélemlítenek!

A Fidesz szavazataránya egyenesen arányos a közmunkások arányával vidéken is: kevesebb közmunkás - kisebb Fidesz-fölény, MINDENÜTT.

Ezeket a közmunkásokat sok esetben az egzisztenciájukban fenyegették, olyan hazugságokkal tömködték a fejüket, hogy ha nem a fidesz győz, akkor még azt a kevés pénzt jelentő közmunka SEM LESZ, mert az ellenzék a migráncsoknak adja a pénzüket (nem hazudok: ilyeneket hazudtak nekik!).

Nagyon sok helyen még így sem bíztak meg bennük, és ellenőrzött láncszavazással szavaztatták őket, hogy konkrétan is leellenőrizhessék, nehogy véletlenül a lelkiismerete szerint szavazhasson valamelyikük!

Nekem egy fideszes benfenntes ismerősöm dicsekedett el a választások másnapján azzal, hogy szavaztatták ők a közmunkásokat. Azt hittem, lefordulok a székről! Az életemben nem találtam volna ki ezt a módszert, nem hittem a saját fülemnek, hogy 2018-ban, Magyarországon ezt meg lehet csinálni ilyen módon! Az illető meg szabályosan büszke volt magára, hogy ők milyen ügyes, leleményes fiúk (persze nem tudja, hogy én nem az állampárt szekerét tolom, mert én se merek ezzel dicsekedni nyilvánosan)...

Ez a vidék Magyarországa, ebben élünk! És aljas disznóság ezért a vidékieket hibáztatni. Tényleg kb. olyan, mint a rabszolgára terhelni a felelősséget a rabszolgaságért, ahelyett, hogy a rabszolgatartókat lógatnánk fel végre!

Miért is volna "buta" az, akit elzárnak a tények megismerésének lehetőségétől, megfélemlítenek, zsarolnak, és sok esetben még ellenőrzik is, hogy a pártállam érdekeinek megfelelően szavazott-e?!

Inkább örülnénk annak, hogy a nagyvárosok egy részét és a fővárost még nem teljesen kebelezte be ez a feneketlen étvágyú kisgömböc. De jobb, ha tudjátok, CSAK IDŐ KÉRDÉSE! Senki se ringassa magát illúziókba, aztt gondolva, hogy a kleptokrata állampárt majd megelégszik a vidék bedarálásával, leigázásával, rabszolga sorba taszításával. És ne higgyétek, hogy a nemlétező fővárosi "szellemi fölény" majd megállítja őket.

A fasisztákat és a kommunistákat se tudta a főváros egyedül megállítani (emlékezzünk 56-ra), a fidesz-diktatúrának sem fog tudni ellenállni. Előbb a vidéket zabálták fel, vágták zsebre, de minthogy ezzel szép lassan végeztek már, hamarosan rátérnek a "keményebb dióra" is. És ne legyenek kétségeitek afelől, hogy sikerülni fog feltörni ezt is. Miután az ország nagyrészét már felzabálták, desszertnek a fővárost is bekebelezik végül, ahogy ez lenni szokott!

Úgyhogy töröljétek le az önelégült vigyort a képetekről, és kezdjetek el visszaszámolni. Csak idő kérdése, hogy a vidék sorsára jusson a főváros is!

2018. máj. 28. 22:12
 29/33 A kérdező kommentje:
28-sa, van benne igazság, de azért aki akar, vidéken is tájékozódhat több forrásból. Az RTL csatorna mindenki számára szabadon fogható és az internetlefedettség Magyarországon 70% fölött van. Ne fogjuk már arra hogy el vannak zárva a korrekt tájékoztatástól. Az ismerősöm akiről írtam szintén vidéki. Annyi csatornája van hogy a számát se tudja + internet mégis egy az egyben beveszi a kormánypropagandát Sorossal, migránsokkal, EU-val. Hiába mondom neki hogy a Fidesz kormány gátlástalanul lop és nem csinál semmit. Erre az a válasza hogy az előző kormány sem csinált semmit és ők is loptak, de a Fidesz legalább stadiont épít. Sajnálom de a vidéki emberek fejében vannak korlátok.
2018. máj. 29. 10:56
 30/33 anonim ***** válasza:

Elég jó kis előadást hoztok össze, kérdező. Csak még nem értem a célját.

Elő a farbával.

2018. máj. 29. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!