Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek miért hisznek a...

Fideszesek miért hisznek a Sors tervben, ha nem értik?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy fideszes ismerősömmel. Egy az egyben elhitte a kormánypropagandát, miszerint Soros migránsokat telepit be az EU-ba, hogy az meggyengüljön majd összeomoljon és hozzátette hogy az USA áll mögötte. Visszakérdeztem hogy miért lenne jó az USA-nak ha az EU összeomlana. Erre már nem tudott válaszolni. Esetleg itt valaki tudja a választ?

2018. máj. 28. 11:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
88%
Elolvastad, amit beidéztem, vagy csak osztani akarod az észt mindenáron a semmire?:D
2018. máj. 28. 13:37
 12/33 A kérdező kommentje:
Elolvastam, de ahogy mondtam abból nem derül ki. Kicsit mellébeszélésnek tűnik részedről.
2018. máj. 28. 14:00
 13/33 anonim ***** válasza:

12.

Csak azért, mert játszod a kis butát.

2018. máj. 28. 14:21
 14/33 anonim ***** válasza:

MI tűnik mellébeszélésnek?:D Ott van világosan, Mr. Soros saját cikkében, hogyan javasolja finanszírozni a migránskérdést. Erre megkérdezed, milyen kölcsönökről van szó?:D (Tekintsünk el attól, hogy miként jön ahhoz egy amerikai illetőségű spekuláns, hogy Európának tervet állítson fel, nem tartozik szorosan a kérdéshez.)

Figyelj, nem szégyen, ha alulinformáltság miatt alulmaradsz egy vitában. Majd legközelebb jobban felkészülsz.

2018. máj. 28. 14:22
 15/33 A kérdező kommentje:
Szóval Soros pénzeli migránsok bételépítést és abban bízik hogy az európai kormányok hitelt veszek fel, méghozzá tőle. Ez lenne a nagy terv? :) Akkor mostanra már az összes EU tagország kormánya (persze kivétel a magyar kormány), sorban áll Sorosnál hogy hitelt vegyen fel, mert amúgy nem tudják önerőből befogadni a migránsokat :)
2018. máj. 28. 14:55
 16/33 A kérdező kommentje:
66%-os, az Indexen megjelent egy elemzés ami kimutatta hogy többségében az ország elmaradottabb részein élők és az alacsony iskolázottsággal rendelkezők szavaztak a Fideszere. Magyarul a buták. Ezt én akkor túlzásnak éreztem de olvasva a válaszaidat látom hogy igaz.
2018. máj. 28. 14:59
 17/33 anonim ***** válasza:

"Az USA-nak miért lenne jó ha az EU összeomlana?"

Nagyon egyszerű. Ekkora embertömeg ellátása rohadt sok pénzbe kerül a szociális hálót nagyon megterheli (már most is!).

Szóval az EU két választás elé néz ilyenkor:

A) megszorítások amit a lakosság nem nézne jó szemmel

B) Hitelt vesz fel. Oroszország, Kína szóba sem jöhet. Marad az USA. Lényegében egy második "Marshall terv" Rohadt jól járna vele az USA

2018. máj. 28. 15:06
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, az Index és a hasonszőrű média a Soros-terv létezését is tagadta. Némelyik még mindig itt tart, annak ellenére, hogy - mint láthatod - a széles nyilvánosság számára elérhető módon megjelent évekkel ezelőtt. Fogalmad sincs az egész témáról, még értelmezni is képtelen vagy az általam, tájékoztatásodra belinkelt cikket, egyetlen érvet nem tudtál felhozni, ehelyett hivatkozol egy 1000 fős mintán végzett felmérésre, és ezzel vélsz engem lealázni.:DDD

Valamelyik nap írtam ide egy kérdésre, hogy miért kommentel sokkal több ellenzéki. Egyebek mellett azt, hogy nagyon lefáraszt a szellemi sötétség, ritka kivételtől eltekintve nincs olyan ellenzéki kommentelő, akivel értelmes vitát lehet folytatni. Nos, te sem tartozol a kivételek közé, úgyhogy részemről itt be is fejeztem.:-)

2018. máj. 28. 15:20
 19/33 A kérdező kommentje:

Piros Kalapács

Több gond is van azzal amit leírtál. Az 500 milliós EU-nak nem megterhelő 1-2 millió ellátása. A legtöbben Németországot célozták meg ami elég gazdag és az Észak-Európai államok is.

Aztán, hitelt nem országoktól szokás felvenni hanem hitelintézetektől. Ha egy EU-s tagállam hitelt akar, nem kell ehhez az USA-hoz mennie. Végső esetben ott van az IMF, tőlük is lehet kérni ahogy a magyar kormány tette.

USA-nak egyébként sem érdeke most az EU gyengítésé, mikor van egy feltörekvő Kína és egy újra erős Oroszország.

2018. máj. 28. 15:23
 20/33 A kérdező kommentje:
66%-os, az Index nem véletlenül tagadja a soros tervet. Ebben a formájában amit te itt felvázoltál hülyeség. Nagyon hülyének kell lenni hogy valaki ezt megegye. Ha csak nem tudsz előállni egy logikus magyarázattal, marad az hogy csak hülxék hiszik el.
2018. máj. 28. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!