Az index lelepleződött : csak egy Fake-news gyár?
Már régóta vannak bizonyos hírportálokról gyanum, hogy csak mocskolódnak, rágalmaznak és tömény propagandát etetnek az emberekkel. A migrációs krízisről is hallgatnak, a kormány ereményeiről szintúgy. Ugyanakkor pedig irreálisan lázítanak cikkeikben. Most lebukott a Index ?
Keveri az Origo-val.
Amúgy durva, ezek szerint Viktor tud angolul? :O
Majdnem jó a második mondatot kijavítottam:
"Már régóta vannak bizonyos hírportálokról gyanum, hogy csak mocskolódnak, rágalmaznak és tömény propagandát etetnek az emberekkel. Csak a migrációs krízisről akarnak írni, és a kormány állítólagos eredményeiről, Ugyanakkor pedig irreálisan lázítanak cikkeikben. "
Mint a
888.hu, Origo, pestisracok, ripost
Igen, fake news.
Mondjuk a fityiszes médiával szemben legalább newsnak nevezhető, nem pártszócső.
Értem.
Szóval te is tudod, hogy nem mindegyik hírük igaz úgy ahogyan leírták, de ezzel szerinted nem az igazolódott, hogy ők hazudnak, hanem Orbán.
Mi van?????
És ugyan mégis mi köze a 888-nak ahhoz, hogy #1 értelmetlenséget írt és ezt megkérdeztem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!