Mi a véleményed hogy sok ember a családi adókedvezményben a szingliadót látja?
"Milyen dolog, hogy a mozgássérült támogatást kap autóvásárláshoz. Nekem persze "nem mozgássérült adót" kell fizetnem."
A mozgássérült választhat hogy vesz autót? igen
A NEM mozgássérült választhat hogy vesz autót? igen
Választhatok hogy fizetem a gyermektelen extra adót? nem
Behajtja az állam mielőtt a kezeim közt lenne
rossz példa volt próbáld ujjara
17, Ez úgy hangzik, mintha KÖTELEZŐ/!/ lenne mindenkinek min. 1 gyereket gyártani ebbe az országba. Szerencsére még nincs ilyen tv., így legyen már szabad eldönteni ezt a kérdést…
18, És ha a fiatal inkább az alkesz életmódot választja, mert nagyon bejön neki? Akkor aztán rengeteg adót fog befizetni fizetni: ).
Nem, egyáltalán nem "úgy hangzik." Mindenki szabadon dönthet, akar-e gyereket vagy sem. Ha mégis becsúszik, ki is kapartathatja, nem kötelező megszülnie. Viszont, ha nem vállalja ezt a PLUSZT, értelemszerűen kedvezményt sem kap. Mire kapna? Fizeti azt az adót, ami minden munkavállalónak az ALAP. Nem PLUSZ adót, nem büntetést, CSAK annyit, amennyi alapból mindenkire ki van róva. A családos pedig nem segélyt kap munka nélkül, hanem a MEGKERESETT béréből vonnak el kevesebbet.
Komolyan nem értem, mi olyan felfoghatatlan ezen. Igaz, az én IQ-m bő háromszorosa a cipőméretemnek, úgy tűnik, egyeseknél ez a szorzó jó, ha eléri az egyet.
"ui. én ebben a buliban nem veszek részt, én külföldön adózom és ott is vásárolok. Az én adómra hiába pályáztok. :-P"
LOL. Remélem, az ellátórendszert is ott veszed igénybe, és nem jársz haza havi 7500 forint tb-járulékot fizetve fogat tömetni, vagy a vakbeledet kivetetni, mert külföldön nem bírod kifizetni a mosogatásból:D
"Választhatok hogy fizetem a gyermektelen extra adót? nem"
NINCS extra adó!
" ui. én ebben a buliban nem veszek részt, én külföldön adózom és ott is vásárolok. Az én adómra hiába pályáztok. :-P"
Akkor ott is pofázzál! Vagy ott sem kíváncsiak a hülyékre? :P
"7500 forint tb-járulékot fizetve fogat tömetni"
Hol tömetsz fogat TB járulékért? Tőlem még mindig kértek az sztk-ban pénzt, ráadásul nem is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!