Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed hogy sok...

Mi a véleményed hogy sok ember a családi adókedvezményben a szingliadót látja?

Figyelt kérdés
Én eléggé értetlenül állok a dolog előtt mikor sok ember véleményét hallom erről. Ez számomra már a túlzott pesszimizmus.
2018. máj. 25. 17:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
62%

"Milyen dolog, hogy a mozgássérült támogatást kap autóvásárláshoz. Nekem persze "nem mozgássérült adót" kell fizetnem."

A mozgássérült választhat hogy vesz autót? igen

A NEM mozgássérült választhat hogy vesz autót? igen

Választhatok hogy fizetem a gyermektelen extra adót? nem

Behajtja az állam mielőtt a kezeim közt lenne

rossz példa volt próbáld ujjara

2018. máj. 26. 06:32
 22/32 anonim ***** válasza:
34%

17, Ez úgy hangzik, mintha KÖTELEZŐ/!/ lenne mindenkinek min. 1 gyereket gyártani ebbe az országba. Szerencsére még nincs ilyen tv., így legyen már szabad eldönteni ezt a kérdést…

18, És ha a fiatal inkább az alkesz életmódot választja, mert nagyon bejön neki? Akkor aztán rengeteg adót fog befizetni fizetni: ).

2018. máj. 26. 07:09
 23/32 anonim ***** válasza:
40%

Nem, egyáltalán nem "úgy hangzik." Mindenki szabadon dönthet, akar-e gyereket vagy sem. Ha mégis becsúszik, ki is kapartathatja, nem kötelező megszülnie. Viszont, ha nem vállalja ezt a PLUSZT, értelemszerűen kedvezményt sem kap. Mire kapna? Fizeti azt az adót, ami minden munkavállalónak az ALAP. Nem PLUSZ adót, nem büntetést, CSAK annyit, amennyi alapból mindenkire ki van róva. A családos pedig nem segélyt kap munka nélkül, hanem a MEGKERESETT béréből vonnak el kevesebbet.

Komolyan nem értem, mi olyan felfoghatatlan ezen. Igaz, az én IQ-m bő háromszorosa a cipőméretemnek, úgy tűnik, egyeseknél ez a szorzó jó, ha eléri az egyet.

2018. máj. 26. 10:02
 24/32 anonim ***** válasza:
38%
Magyarázhatod ezeknek. Olyan mintha lónak imátkoznál.
2018. máj. 26. 11:02
 25/32 anonim ***** válasza:
48%

"ui. én ebben a buliban nem veszek részt, én külföldön adózom és ott is vásárolok. Az én adómra hiába pályáztok. :-P"

LOL. Remélem, az ellátórendszert is ott veszed igénybe, és nem jársz haza havi 7500 forint tb-járulékot fizetve fogat tömetni, vagy a vakbeledet kivetetni, mert külföldön nem bírod kifizetni a mosogatásból:D

2018. máj. 26. 11:16
 26/32 anonim ***** válasza:
27%

"Választhatok hogy fizetem a gyermektelen extra adót? nem"

NINCS extra adó!

2018. máj. 26. 13:19
 27/32 anonim ***** válasza:
13%

" ui. én ebben a buliban nem veszek részt, én külföldön adózom és ott is vásárolok. Az én adómra hiába pályáztok. :-P"

Akkor ott is pofázzál! Vagy ott sem kíváncsiak a hülyékre? :P

2018. máj. 26. 14:35
 28/32 anonim ***** válasza:
65%
Akik büntetésnek érzik, együtt lehet érteni. Én és sok hozzám hasonló dolgozott, kapart össze egy lakást vagy házat, megnősült, csinált 2 gyereket mert szeretett volna gyerekeket. Se szocpol, se fiatal házasok segélye, se semmiféle lófasz nem járt, mert hát volt "vagyona". Én mindenféle könyveket kifizettem mindkét gyerekemre, az étkezésért fizettem, nem is keveset. Szerintem aki gyerekre vágyik, ne tömjék már tele az adófizetők pénzéből. Ahogy a példa mutatja amit akar az ember el tudja érni!
2018. máj. 26. 14:46
 29/32 anonim ***** válasza:
46%
Én pedig 3 gyereket neveltem fel. Nincs egy fillér állami pénz sem a házamban, mire bejött a családi adókedvezmény, a két idősebb végzős egyetemista volt. Na és? Ettől még nem irigylem a támogatásokat azoktól, akik most szülnek, sőt, kifejezetten helyesnek tartom a családtámogatási rendszert. Bár ne szakadt volna meg 2002-ben az, amit az első Orbán-kormány elkezdett, most már sokkal előbbre tartanánk.
2018. máj. 26. 16:09
 30/32 anonim ***** válasza:

"7500 forint tb-járulékot fizetve fogat tömetni"

Hol tömetsz fogat TB járulékért? Tőlem még mindig kértek az sztk-ban pénzt, ráadásul nem is keveset.

2018. máj. 26. 21:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!