Mit gondoltok róla, hogy 17,5 milliárd forintot bukott az állam a letelepedési kötvényprogramon?
Miközben az a nyolc - köztük két offshore hátterű - cég, amit a kötvények értékesítésével bízott meg a kormány, összesen 156,2 milliárd forintnyi bevételre tett szert.
"és csak meghatározott körülmények között kaphatsz hitelt"
Itt a feltételeket az állam szabta, a körülményeket is ők alakították.
A Jobbik már kibocsájtáskor megmondta hogy gigászi bukta lesz és beledöglünk az adóba, mit csodálkozol?
Az már csak hab a tortán hogy interpol, és hasonló "soros" szervezetek körözési listáján szereplőket engedett be orbán, fegyverkereskedelem, diktátorok pénztárnokai, stb jöhettek be és még mi fizetünk nekik ezért.
Gratuláljatok a fűrernek
"Ha hitelre van szükséged feltétlenül, hogy elkerüld a csődöt és csak meghatározott körülmények között kaphatsz hitelt, akkor azt kell felvenned, különben csődbe mész."
Először is nem tudtam, hogy 2013-ban csődközelben volt az ország.
Másodszor, ha én hitelt akarok felvenni, akkor nem keresek egy harmadik közvetítő felet, hogy megnövelje a költségeimet. Szerintem semmi sem indokolja a letelepedésí kötvény árusítási jogait egy harmadik félnek szervezzem ki, kivétel, főleg nem egy nem nonprofit vállalkozásnak kivétel, ha nem neki akarok hasznot hozni.
Le kellene csukni pár évre azt is aki kitalálta ezt a konstrukciót, meg azokat is, akik az államon nyerészkedtek több, mint 150 milliárd forintot.
Ennyire egyszerű.
Haver. Ne csináld! Ez már kontraproduktív.. Ha fideszes lennék, már akkor is gyanús lenne, hogy te kivétel nélkül minden döntésüket megvéded, legyen az bármekkora agyrém. Néha bölcsebb dolog elismerni a hibákat, mint lemenni kutyába.
Én abból cikkből egy szót sem értek, hogy lehet egy hitelfelvétel veszteséges?
A pénzügyi közvetítők meg nagyrészt adóparadicsomokban vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!