Miért van az, hogy a föld országait nézve nálunk vannak az egyik legmagasabb adóterhek, miközben az állam lényegében cseszik a fejünkre azon kívül, hogy beszedi a pénzt?
Ezért felesleges dolog az állam. Akár van, akár nincs mindig cseszik az emberek fejére. Ahol korrupt ott azért mert elveszi az emberek pénzét, ahol jobbnak mondható ott meg azért mert nem tudja a társadalom minden tagjának az igényeit kielégíteni. Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy sose bízz az államban és ne is függj tőle, valamint építs ki jó kapcsolatokat barátaiddal, ismerőseiddel, azok legalább nem szemétládák és sokkal jobban megsegíthetitek egymást, mint az állam.
Ⓐ ¡El pueblo unido, jamás será vencido! Ⓐ
"08:08, szóval te vagy aki kirakta azt a komcsi éneket kérdésben? :)"
Igen, én vagyok az, de inkább anarchista, mint kommunista vagyok.
A kommunizmussal sok dologban nem értek egyet, például elítélem benne azt, hogy az állam akar irányítani mindent, és utópista jövőképem sincsen, mert szerintem az emberi természet nem olyan, hogy az lehetséges legyen.
"föld országait nézve nálunk vannak az egyik legmagasabb adóterhek,"
Ez baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!