Hol lehet Fideszes bérkommentelőnek jelentkezni?
#20: "Jellemző a sekélyes, korlátolt proli világnézetre, hogy ha valaki más véleményt hangoztat, akkor csak hülye lehet vagy pénzért teszi.:D"
Hát erről a fideszesek tudnának mesélni, sorosbérencezés ugye ugye.
A helyi Fidesz szervezeteknél kell pl. belépned a pártba. Ott, miután eltöltöttél valamennyi időt és aktívan részt veszel a közösségben - ez főleg választások előtt sűrűbb - és megbízható tagjává válsz a kormánypárti aktivistáknak, előbb-utóbb benne találod majd magad egy levelezőlistán, vagy egy személyes egyeztetésen, ahol instrukciókat kapsz a közösségi hálókon való tennivalókról. Pénzt nem tudom hogy kapsz-e érte. Szerintem azt nem, pénzt elsősorban a kifejezetten "profi" álhírgyártó-megosztó oldalaknál kapnak emberek, pl. tőlünk délre a volt jugó területeken vannak szakosodott irodák ahol az orosz fake-news tartalmakat lövik és terjesztik ipari mennyiségben a világhálóra. Kegyetlen sokat keresnek vele ott egyesek, volt erről egy hiteles képes riport is valamelyik TV csatornán korábban.
Amúgy pl. ha fideszes környéken - ami ugye elég sok van - van egy minimum normálisan működő vállalkozásod, akkor mostanság érdemes a fb-on aktívan fideszesnek lenni, posztolgatni, stb.... A barátaid idővel letiltanak, de cserébe lehet hogy beesik pár önkormányzati vagy hasonló megrendelés.
Èn felvennélek, se amatőr vagy
A bérmunkás béekommenteljen ne válogasson a pártok közt.
Majd én szólok, mijor hol a piac.
A bèrkommentelő, ha van ilyen alapból senki, a neve mwg KUSS
#17 Hát ez elképesztő :D egy 888-as cikkel akarod alátámasztani az igazad :D ilyen öngól még nem volt :D
Ha csakugyan hazudott Szávay, akkor hol a fidelitasos kislány feljelentése?
"Hol lehet Fideszes bérkommentelőnek jelentkezni?"
Az MSZP-nél. Esetleg a DK-nál. Ezt csinálják több mint 60 éve, van gyakorlatuk a médiában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!