Hol lehet Fideszes bérkommentelőnek jelentkezni?
Nézd, fogalmam sincs.
De ha megtudsz valamit, mindegy melyik párt, aki jobban fizet oda megyek.😂
Hát kérdező, rád illik amit egy ismerősömtől hallottam:
ez olyan hülye, hogy ha az EGO-járól lezuhanna az IQ-jára, belehalna.
Te, a linken semmiféle bérkommentelésről nincs szó (mennyi lenne a bér?), hanem egy frusztrált jobbikos hazudozik egy kamuprofil segítségével, már ezer éve kijött a cáfolat:
"Szávay István a Jobbik képviselője Facebook oldalán - azt állítva, hogy határon túli magyarok gyalázására buzdítottam - próbálja rajtam keresztül lejáratni a Fideszt.
A valóság ezzel szemben az, hogy jelenleg sem vagyok és nem is voltam tagja ennek a Facebook csoportnak, nem tettem közzé ilyen bejegyzést, valamint Jobbikos képviselők, képviselőjelöltek oldalán, vagy Jobbikos csoportban-csoportokban sem tettem közzé soha semmilyen bejegyzést, hozzászólást, és a Fidesz kampányközpontjának semmilyen utasítását sem továbbítottam senkinek.
Teljesen érthetetlen számomra, hogy miért használ eszközül a Fidesz lejáratására Szávay István, akinek sosem ártottam, és akit nem is ismerek."
#18: Aki bármit elhisz a 888-nak, az jó ember nem lehet.
Ja, nem pénzért, hanem ingyen csinálják? Akkor rosszabb a helyzet mint gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!