Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választás után egyből 400...

A választás után egyből 400 HUF a benzin. Érdekes nem?

Figyelt kérdés

2018. máj. 18. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%
A kérdező lehet, hogy ellenzéki és ezt is Orbán Viktorra szeretné kenni.
2018. máj. 18. 22:51
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

A választás után rögtön 10 fokkal több a napi középhőmérséklet. Érdekes, nem? Pedig ugyanannyi köze van hozzá a kormánynak, mint az olaj világpiaci árához.

Már bocs, de a kérdésed nettó sületlenség.

2018. máj. 18. 23:16
 13/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
82%
Érdekes ja. Ráadásul egész Európában. Mészáros mikor veszi meg a Rosznyeftet?
2018. máj. 18. 23:45
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
21:57 Inkább az az undorító hogy az olajnakn világpiaci ára van de neked erről fogalmad nincs. De ennek ellenére van szavazati jogod.
2018. máj. 19. 05:58
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

"Az az érdekes inkább, hogy még nincsenek kint százezren minimum a kossuth téren, hogy elzavarják ezt a bandát..."

Azután, hogy 2/3-dal megszavazták? Dehogy, a magyaroknak ez kell, ezt szeretik.

2018. máj. 19. 07:31
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

"Az iráni helyzet miatt ennyi az annyi. De ugye jó ezt is Orbánra kenni, mi?"

Én úgy tudtam, hogy az ÁFÁ-t és az üzemanyagok jövedéki adóját a kormány határozza meg, de lehet, hogy én tudom rosszul és emögött is az illumináti zsidók állnak.

2018. máj. 19. 07:33
 17/20 anonim ***** válasza:
68%

A kormány dönti el, hogy milyen, mekkora mértékű adó terheli az üzemanyagokat, bizony felelős érte.

Konkrétan mindent megdrágít, a kenyértől az irodaszerekig, mivel nő a szállítás költsége.

2018. máj. 19. 10:04
 18/20 anonim ***** válasza:
9%

"Inkább az az undorító hogy az olajnakn világpiaci ára van de neked erről fogalmad nincs."

Általában nincs köszönőviszonyban a mi árainkkal soha.

2018. máj. 19. 10:29
 19/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
92%

"Általában nincs köszönőviszonyban a mi árainkkal soha."

Emelkedik a világpiaci ár -> emelkedik a benzinár.

Csökken a világpiaci ár -> csökken a benzinár.

(Mj: kivéve, ha "túl sokat" csökken, mert akkor ugye emelkedik az adó.

Ez szerintem eléggé köszönőviszony.

2018. máj. 19. 10:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Régi téma a benzin árának és adótartalmának kérdése. Abban nem keresnék òsszefüggést, amit a kérdés sugall (mert jó eséllyel nincs) , de az mindenképpen érdekes, hogy anno ellenzékiként a fidesz nagyon támadta az akkori kormányt a benzin ára miatt, mondván: bele tudna avatkozni, csak nem akar. Hazugságnak tartotta az akkori kormány válaszát, miszerint nem tud belenyúlni az árba.

Aztán elérkezett a hóhér akasztása, fidesz kormány jött, benzinár maradt. Meg is kapták a kérdést, hogy ha szerintük bele lehet avatkozni a benzinárba, akkor miért nem teszik? Mert nem lehet, jött a válasz...

2018. máj. 19. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!