A választás után egyből 400 HUF a benzin. Érdekes nem?
A választás után rögtön 10 fokkal több a napi középhőmérséklet. Érdekes, nem? Pedig ugyanannyi köze van hozzá a kormánynak, mint az olaj világpiaci árához.
Már bocs, de a kérdésed nettó sületlenség.
"Az az érdekes inkább, hogy még nincsenek kint százezren minimum a kossuth téren, hogy elzavarják ezt a bandát..."
Azután, hogy 2/3-dal megszavazták? Dehogy, a magyaroknak ez kell, ezt szeretik.
"Az iráni helyzet miatt ennyi az annyi. De ugye jó ezt is Orbánra kenni, mi?"
Én úgy tudtam, hogy az ÁFÁ-t és az üzemanyagok jövedéki adóját a kormány határozza meg, de lehet, hogy én tudom rosszul és emögött is az illumináti zsidók állnak.
A kormány dönti el, hogy milyen, mekkora mértékű adó terheli az üzemanyagokat, bizony felelős érte.
Konkrétan mindent megdrágít, a kenyértől az irodaszerekig, mivel nő a szállítás költsége.
"Inkább az az undorító hogy az olajnakn világpiaci ára van de neked erről fogalmad nincs."
Általában nincs köszönőviszonyban a mi árainkkal soha.
"Általában nincs köszönőviszonyban a mi árainkkal soha."
Emelkedik a világpiaci ár -> emelkedik a benzinár.
Csökken a világpiaci ár -> csökken a benzinár.
(Mj: kivéve, ha "túl sokat" csökken, mert akkor ugye emelkedik az adó.
Ez szerintem eléggé köszönőviszony.
Régi téma a benzin árának és adótartalmának kérdése. Abban nem keresnék òsszefüggést, amit a kérdés sugall (mert jó eséllyel nincs) , de az mindenképpen érdekes, hogy anno ellenzékiként a fidesz nagyon támadta az akkori kormányt a benzin ára miatt, mondván: bele tudna avatkozni, csak nem akar. Hazugságnak tartotta az akkori kormány válaszát, miszerint nem tud belenyúlni az árba.
Aztán elérkezett a hóhér akasztása, fidesz kormány jött, benzinár maradt. Meg is kapták a kérdést, hogy ha szerintük bele lehet avatkozni a benzinárba, akkor miért nem teszik? Mert nem lehet, jött a válasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!