Azt honnan veszik egyesek, hogy az értelmiségiek körében nem népszerü a fidesz?
Mivel egy értelmiségi nem szavaz egy olyan tahó és primitív pártra, mint a Fidesz.
Ha az a szokásom, hogy a disznószaros gumicsizmámat felbaxom az étkezőasztalra, fingok egy recsegőset, lehúzok 2 deci pálinkát, aztán böfögök egy nagyot és ordítozok, akkor nem vagyok értelmiségi.
Ez ennyire egyszerű.
"Persze, nyilván egyik közvélemény kutató eredménye sem jó."
Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy én linkeltem értékelhető kutatást.:-) A megjegyzésem pedig a bizonytalanok kiugróan magas arányáról korrekt módon bent van az elemzésükben is. Egyébként a Republikon távolról sem vádolható kormánypártisággal, úgyhogy sajnos, még ezt az "érvet" sem használhatod.:D
Nem, kedves tgt, az értékelhetőséget egy közvéleménykutató esetében (is) leginkább az eddigi teljesítmény mutatja, nem a szubjektív megítélés. Bármilyen meglepő is ez számodra.:-) Nekem egyáltalán nem öröm Horn Gábor cégét reklámozni, de korrekt vagyok, ellentétben veled.
Feltehetőleg a felsorolt családtagjaidon kívül is élnek még értelmiségiek.
Nem tudom, kik azok az "egyesek" ilyen állítással eddig nem találkoztam.
Olyannal már igen, bár az sem reprezentatív, hogy az értelmiségiek csak a fideszre szavaznak. Erről jól tudjuk, hogy nem igaz.
Ami jobban mérhető volt, az az, hogy az áprilisi választáson az iskolázatlan és mélyszegény lakosság körében a fidesz volt a legnépszerűbb. Ami meglepő, hiszen sokakat pont ez a politika rántott még mélyebbre. Igaz, sejteni lehet az okot, de bizonyítani nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!