A Fidesz azért ilyen népszerű, mert kiszolgálja a prolikat?
Visszaadja az idősebb korosztálynak a Kádári "szépidőket", erős kezű nemzeti vezető, a gondoskodó állam, rezsicsökkentés, harc az ellenségekkel, Trianon nap, stadionok, békemenetek, erzsébetutalvány, böllérfesztiválok, pálikázás, úszó vb, extra családtámogatás, csok támogatás, ilyen olyan osztogatás a semmire, stb.
Már csak az 1Ftos kenyér hiányzik, és kb tökéletes párt is egy átlag magyarnak.
Ha 1 forintra leredukálják a kenyeret, nem hogy örök életemben a Fideszre fogok szavazni, még a Viktort is lepippantom!
Amúgy az idősek körében még mindig az MSZP az etalon.
Nem tudom én nem szoktam más nevében beszélni ilyen szinten ki micsoda mert erre meg arra szavaz szerintem ez rossz megközelítése a dolgoknak.
Magam nevében beszélve nekem pl.: a Jobbik politikája az ami szimpatikus viszont ha ők nyertek volna vagy bármellik baloldali párt akkor nekem mint munkáltatónak bizony szorosra kellett volna kötnöm a nagrágszíjjam mert a felvázolt adórendszer tervezetük borzasztóan negatívan hatott volna ki.
Ezért bármennyire is fintorogtam de a fideszre adtam a szavazatomat mert ha sok más nem is de az adórendszerük az jó ahogy van.Na meg vannak esetek ahol egyes döntéseikkel kimondottan jól jártam Pl.: a szociális hozzájárulási adó 2 éve még 27% volt, tavaly 22, idén 19,5%-ra csökkentették az év elejétől, nem kell nagy matekosnak lenni hogy ha több alkalmazottunk van hogy milyen jelentős kiadás csökkenést jelent ez a törvénymódosítás. És ahhoz sem hogy egy esetleges többkulcos SZJA-nál mekkora többlet kiadást jelentene és az egész bérrendszert átkéne alakítani (és ne adj isten aztán magyarázd el ha valaki bére a felsőbb kulcsba esik hogy miért kap kevesebbet)
Ez van, szívem szerint nem szavaztam volna rájuk de egyszerűen az érdekeim nem engedik hogy arra szavazzak ahová a szívem húz.
Igen.
Bár azért az MSZP sem semmi ezen a téren. Amikor kormányon voltak bevezettek egy csomó szociális juttatást meg béremelést amir nem volt fedezet, most meg az alapjövedelemmel kampányoltak.
Piros Kalapács!
Te biztos, hogy egy valódi munkáltató vagy? Mióta? A szochó csökkenése igaz, de európában még mindig top5-ben vagyunk, ha munkabérre rakódo adókról és járulékokról van szó. De ez a kisebbik gond, ezért nem is írtam volna.
Viszont ez mit jelentsen: "És ahhoz sem hogy egy esetleges többkulcos SZJA-nál mekkora többlet kiadást jelentene és az egész bérrendszert átkéne alakítani (és ne adj isten aztán magyarázd el ha valaki bére a felsőbb kulcsba esik hogy miért kap kevesebbet) " ???
Neked semmibe se kerülne többe, a munkáltatók már nem is készíthetik el az alkalmazottaik adóbevallását, hogy legalább adminisztrációs díjjal számolhassak. Az államnak erre pedig számítógépes algoritmusa van, nem pedig 3 millió adózóra elegendő bérszámfejtője.
De az, hogy ha valaki a felsőbb sávba kerül, és kevesebbet keres....olyan nincs, matematikailag lehetetlen. Márha ismeri valaki a sávos adó számítási módját.
Ha van könyvelőd, vagy adószakértőt, akkor kérj majd tőle egy konzultációt, mert vagy nagyon nem érted, vagy valami kegyetlen szerencsétlenséggel sikerült fogalmaznod.
Kérdező, ha eddig kétségeim lettek volna, a felsorolásod alapján azonnal rohannék a Fideszre szavazni!
Te vagy provokátor vagy, vagy csak simán elmebeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!