Liberálisok miért sározzák a magyar focit, amikor már 2 edzőnk magas fokon úzi a szakmát?
Már nem azért de Lőw "csak" egy másodedző (ami persze szintén szép teljesítmény), Dárdai meg tényleg, egy nemzetközi szinten is jó edző.
De ez még nem elég semmire. Nézd meg a magyar bajnokságban kik az edzők. 2 edzővel még amúgy se fejlődik semmit a magyar foci.
5-ös azért franciákkal spanyolokkal összehasonlítani magyarországot elég hálátlan, egyszerűen nekünk nincs annyi forrásunk a sportra mint nekik. Másrészt ezekben az országokban a foci szinte már "önellátó" lett, remek akadémiák vannak, ahol folyton világklasszis játékosok jönnek ki, szóval magának a kormánynak már nem kell túl sokat hozzátennie, a klubokat sem állami pénzből tartják fennt.
BTW a magyar focira költött pénz szerintem európaszinten nem sok, nézzétek meg hogy a topbajnokságokban mi megy (egyetlen játékosra 100-200 millió EURÓT költenek, 30 milliárd ft-t egyetlen egy játékosra..)
Amit nem értek hogy miért folyton a stadionokat fejlesztik, akadémiákat kéne, és idővel a magyar bajnokság is jobb lenne, persze mindenki egyből várja a sikert de normális embernek van annyi esze hogy tudja, 1-2 éven belül nem fog egy ország megtanulni focizni
#13: "BTW a magyar focira költött pénz szerintem európaszinten nem sok, nézzétek meg hogy a topbajnokságokban mi megy (egyetlen játékosra 100-200 millió EURÓT költenek, 30 milliárd ft-t egyetlen egy játékosra..)"
Csak egyetlen apró különbséggel: Az nem közpénz...
"Dárdait meg mindenki ismeri"
Én nem ismerem, mert nem nézek focit. Amúgy liberális vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!