Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Liberálisok miért sározzák a...

Liberálisok miért sározzák a magyar focit, amikor már 2 edzőnk magas fokon úzi a szakmát?

Figyelt kérdés
Lőw Zsolt a napokban fog aláírni a PSG-hez, ahol Thomas Tuchellel fogja vezetni a párizsiakat, Dárdait meg mindenki ismeri.

2018. máj. 16. 17:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
82%
A magyar embernek, ha miniszterelnökből megfelel a szar is, fociból miért ne felelne meg az okádék, kritikán aluli teljesítmény?!
2018. máj. 16. 18:24
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
És hány száz milliárdot csesztek el eme két edző kinevelésére? Mert szerintem pár száz milliárddal többet, mint kellene.
2018. máj. 16. 18:25
 13/22 anonim ***** válasza:

Már nem azért de Lőw "csak" egy másodedző (ami persze szintén szép teljesítmény), Dárdai meg tényleg, egy nemzetközi szinten is jó edző.

De ez még nem elég semmire. Nézd meg a magyar bajnokságban kik az edzők. 2 edzővel még amúgy se fejlődik semmit a magyar foci.

5-ös azért franciákkal spanyolokkal összehasonlítani magyarországot elég hálátlan, egyszerűen nekünk nincs annyi forrásunk a sportra mint nekik. Másrészt ezekben az országokban a foci szinte már "önellátó" lett, remek akadémiák vannak, ahol folyton világklasszis játékosok jönnek ki, szóval magának a kormánynak már nem kell túl sokat hozzátennie, a klubokat sem állami pénzből tartják fennt.

BTW a magyar focira költött pénz szerintem európaszinten nem sok, nézzétek meg hogy a topbajnokságokban mi megy (egyetlen játékosra 100-200 millió EURÓT költenek, 30 milliárd ft-t egyetlen egy játékosra..)

Amit nem értek hogy miért folyton a stadionokat fejlesztik, akadémiákat kéne, és idővel a magyar bajnokság is jobb lenne, persze mindenki egyből várja a sikert de normális embernek van annyi esze hogy tudja, 1-2 éven belül nem fog egy ország megtanulni focizni

2018. máj. 16. 18:29
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
#12: Semennyit, mert Dárdai, több, mint 20 éve el Németországban és Löw is 2002 óta Németországban játszott, majd Ausztriaban és Németországban edzősködött. Szóval, még azt sem lehet mondani, hogy bármi szerepe is lenne a sikerükben, az állami milliárdoknak. Azok csak úgy mennek el a semmire...
2018. máj. 16. 18:30
 15/22 anonim ***** válasza:

#13: "BTW a magyar focira költött pénz szerintem európaszinten nem sok, nézzétek meg hogy a topbajnokságokban mi megy (egyetlen játékosra 100-200 millió EURÓT költenek, 30 milliárd ft-t egyetlen egy játékosra..)"

Csak egyetlen apró különbséggel: Az nem közpénz...

2018. máj. 16. 18:33
 16/22 anonim ***** válasza:
81%
Engem nem érdekel a foci. Amíg egy forint közpénz megy rá, addig sározni fogom. A közpénz az egészségügyre, oktatásra, rendőrségre, nyugdíjra meg ilyesmikre van. Arra, hogy pár ember rúg egy labdát, a nulla forinton kívül minden állami költés elfogadhatatlan.
2018. máj. 16. 18:55
 17/22 anonim ***** válasza:

"Dárdait meg mindenki ismeri"

Én nem ismerem, mert nem nézek focit. Amúgy liberális vagyok.

2018. máj. 16. 20:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Tényleg nem közpénzből, de ha ennek hatására a magyar bajnokság is megerősödne (ha nem is topligák szintjére, de európai szinten is jó szintre), akkor szépen lassan önellátóvá válna a magyar foci is, úgy mint az angol, spanyol, stb.
2018. máj. 16. 21:01
 19/22 anonim ***** válasza:
#18: De nem fog megerősödni, mert ebbe a rendszerbe kontraproduktív pénzt önteni, mert csak elkényelmesednek a szereplők. Orbánnak nem célja a foci felemelése, jobbá tétele, csak lopni akar ebből is, illetve kitermelni egy (újabb) réteget, akik hálásak neki és tőle függnek.
2018. máj. 16. 22:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyszerű. Van már egy értékelhető edzőnk meg egy másodedzőnk. (Akik, amúgy 15-20 éve Németországban élnek és ott szívták magukba a szakmát. Ha a magyar foci közegében maradnak, szépen asszimilálódnak Csank Jani és társai szintjéhez.)Ez igen. Ez már komoly tendencia. Játékosunk mikor lesz, aki magas fokon űzi a szakmát? Én kezdetnek megelégszem eggyel is. Még az örményeknek is van egy Mkhitaryanuk.
2018. máj. 17. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!