Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ahhoz, hogy...

Mit szóltok ahhoz, hogy Tordai Bence letegezte a kormányfőt?

Figyelt kérdés
Igaza van Bencének abban, hogy minden képviselőnek tegeznie kellene egymást?

2018. máj. 16. 07:01
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
22%

T. Bence nem csupán képviselőkkel, miniszterelnökökkel akarna tegeződni. Élő adásban interjú elején Velkovics Vilmos riportertől is megkérdezte - itt már legalább megkérdezte -, hogy tegeződhetnek-e. (Velkovics nem szeretett volna.) Úgy tűnik, T. Bencénél ez egy rögeszme.

Én nem szeretem azt a fajta viselkedést, amikor valaki ennyire nem tud illeszkedni a környezetéhez. Ha másra nem, gondolhatna arra, hogy egy fecske nem csinál nyarat.

2018. máj. 16. 09:44
 12/44 anonim ***** válasza:
19%
En a tegezödest liberalis idiotasagnak tartom
2018. máj. 16. 09:46
 13/44 anonim ***** válasza:
66%
Jól csinálta
2018. máj. 16. 10:00
 14/44 anonim ***** válasza:
71%
Tisztelt kommentelő Urak! Én úgy gondolom térjünk át a magázódásra, ugyanis Önök engem folyamatosan letegeztek eddig, de ennek itt a politikai rovatban helye többet nincs. Tehát kérem ezután nem legyenek ilyen bunkók és ne tegezzenek le többet. Tiszteljük meg egymást és ne legyenek már ilyen bunkók kedves Uraim.
2018. máj. 16. 10:15
 15/44 anonim ***** válasza:
6%
" Én úgy gondolom térjünk át a magázódásra, ugyanis Önök engem folyamatosan letegeztek eddig, de ennek itt a politikai rovatban helye többet nincs" Egyetertek
2018. máj. 16. 10:22
 16/44 anonim ***** válasza:
59%
Először is ebben a generációban és az utána jövőben, már nincs meg az tegeződés iránti igény. Másodszor ez egy munkahely, én kisebb és multinacionális cégnél is dolgoztam, mindenhol elvárás volt a tegeződés a kollégák között, függetlenül beosztástól és kortól. Rengeteg más módja létezik a tisztelet kifejezésére.
2018. máj. 16. 10:29
 17/44 anonim ***** válasza:
73%
Most lehet, hogy durva lesz, de képzeljétek el, hogy valaki még le is g*cizte!
2018. máj. 16. 10:33
 18/44 anonim ***** válasza:
6%

10:19

Tisztelt Uram. Önnek igaza van!

2018. máj. 16. 10:34
 19/44 anonim ***** válasza:
33%
Én a helyében még egy-két Simicska-idézetet is bedobtam volna
2018. máj. 16. 10:54
 20/44 anonim ***** válasza:
73%

Teljesen normális dolog.

Az alkalmazottakat nem szokás sem magázni, sem tisztelni.

Ki is írja a munkatörvénykönyvet? Kissé ironikus hogy aki megíratta, elfogatta, megszavaztatta elvárná hogy a főnökei tiszteljék.

Majd akkor fogom tisztelni a parlamenti alkalmazottaimat ha csinálnak valamit azon kívül hogy meglopnak.

Kedves 18 as

Tisztában vagyok vele hogy igazam van, töröltették is a válaszom mert valakinek nem tetszik a valóság csak a narancsköd, vörösköd stb

2018. máj. 16. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!