Ti hogyan küzditek le a választások miatti depressziót?
Figyelt kérdés
Echo TV-n elégedetten köpködő és gúnyolódó Bayer Zsolt, netes fórumokat elárasztó gőgös fideszesek, "egyszerűen senkik vagytok", számonkérésre kamerába vigyorgó leggazdagabb magyar Mészáros Lőrinc, fideszes kiskirályok által kisemmizett ismerősök... Már élni sincs kedvem ebben az országban, ti hogyan küzditek ezt le? Április 8 óta mindent sötéten látok, a maradék kevés remény is eltűnt. Attól félek, hogy még 20-30 évig ebben kell élnünk, és a helyzet csak romlik.2018. máj. 14. 13:23
21/28 anonim válasza:
Ha nem nézed tovább a tévét, az segíteni fog
22/28 anonim válasza:
Elmehetnénk Grátz-ba az elmeosztályra, de véletlen ott is ott van a rém.
23/28 anonim válasza:
Én alkalmazkodok, és csendben maradok.
A választások óta nem vitatok politikai témákat sem nyilvánosan, sem ismerősök között, mert most már veszélyes.
24/28 anonim válasza:
Nekem régóta nem volt ilyen jó kedvem! :)
25/28 anonim válasza:
Hmm, hetvegen LA-ben voltunk ismerosoknel, de itt SF-ban sincs épp semmi ami okot adna depressziora, miért is kéne depressziosnak lenni?
26/28 anonim válasza:
Régóta úgy próbálom intézni a dolgaimat, hogy a napi politikai ügyeknek ne legyek se közvetlen kárvallottja, sem nyertese. Nyilván nem mindegy, hogy mi történik, és nagyon sok dologgal nem értek egyet, ami mostanában történik, de ez a mindennapjaimat nem befolyásolja.
27/28 anonim válasza:
Bocsi de szerintem te nem tudod mi az a depresszió. Az hogy felb.szott az, hogy a fidesz nyert, az nem depresszió.
28/28 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!