Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti hogyan küzditek le a...

Ti hogyan küzditek le a választások miatti depressziót?

Figyelt kérdés
Echo TV-n elégedetten köpködő és gúnyolódó Bayer Zsolt, netes fórumokat elárasztó gőgös fideszesek, "egyszerűen senkik vagytok", számonkérésre kamerába vigyorgó leggazdagabb magyar Mészáros Lőrinc, fideszes kiskirályok által kisemmizett ismerősök... Már élni sincs kedvem ebben az országban, ti hogyan küzditek ezt le? Április 8 óta mindent sötéten látok, a maradék kevés remény is eltűnt. Attól félek, hogy még 20-30 évig ebben kell élnünk, és a helyzet csak romlik.
2018. máj. 14. 13:23
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
22%
Rengeteg borral :)
2018. máj. 14. 13:53
 12/28 anonim ***** válasza:
63%
Én úgy, hogy nem lettem depressziós a választás eredménye miatt, pedig nem a Fideszre szavaztam.
2018. máj. 14. 14:06
 13/28 omba ***** válasza:
48%

Életed nincs? A politika csak egy dolog, munka, szerelem, hobbi, sport?

Mindenki élt már neki nem tetsző politika mellett

2018. máj. 14. 14:11
 14/28 anonim ***** válasza:
29%
Nem lettem depressziòs. Megyek el minél előbb.
2018. máj. 14. 14:55
 15/28 anonim ***** válasza:
31%

FORDULJ PSZICHOLÓGUSHOZ.

Kitérő:

Széchenyit pedig a szádra ne vedd, főleg ne azzal, amit írtál!

1.Hazugság, politikai okból rágalom, amit írtál, és

2.A lelkiismerete kínozta, hogy a reformjai miatt ő is felelősnek érezte magát a szabadságharcban és az amiatti veszteségekben.

El kellett tenni az útból, mert tervei voltak a jövőre.

2018. máj. 14. 15:22
 16/28 anonim ***** válasza:
58%
Sehogy. Intézem a lakást Grazba
2018. máj. 14. 15:51
 17/28 anonim ***** válasza:
19%

Most ez a menő, ha depisek leszünk, mert ne a csapatom lett a bajnok ?

Mi lesz veled, ha komoly problémák érnek az életben, azt hogyan fogod feldolgozni ?

2018. máj. 14. 16:24
 18/28 anonim ***** válasza:
26%

Ó te kis szegény, te kis ... nem is tudom mi, képzeld oda amit szeretnél!

Mégis mi a fene bajod van neked????

Már 8 éve a fidesz-kdnp kormányoz és közben nőttek a bérek, épül az ország, egyre több a munkahely, alacsony az infláció, nem öntötte el az árvíz a településeket, rengeteg eu-s forrást tudtak felhasználni szemben a korábbi alig 30%-kal stb. stb.

Mi az ami olyan nagyon elszomorítja a kis bánatos lelkedet?

Na meg mi az ami annyira vakká és süketté tesz, hogy nem látod mit tesznek az "ellenzéki" tüntizők a fővárosban? Milyen mocskolódást rendeznek le, hogy fizikailag bántalmaztak embereket csak mert szerintük a kormányoldalhoz tartoznak?

Menj csak nyugodtan el.

De aztán nincs sírás rívás, hogy kint sokkal többe kerül az élet, hogy beszélni kell idegen nyelvet, hogy nincs ott sem kolbászból a kerítés és aki nem dolgozik az tényleg nem is eszik.

Menj és ne fáraszd azokat, akik nem akarnak menni.

Mi is átéltük azt amikor nem a nekünk tetszők kerültek kormányra. Veled ellentétben nekünk tényleg okunk lett volna a bánatra, mert valóban kevesebb lett a pénzünk, velünk valóban többet fizettettek adóval járulékkal, pénzelvonásokkal, tandíjjal, juttatások megvonásával.

Nem siránkoztunk, dolgoztunk, tanultunk, családot alapítottunk. A fidesz sem siránkozott, mint most az ellenzéki pártok, hanem dolgozott és szavazókat szerzett.

Ha még más nem szólt neked, akkor most én teszem: a demokrácia bizony ilyen. Nem az lesz kormányon aki neked vagy nekem jobban tetszik, hanem amelyik pártot, pártszövetséget a legtöbben kormányra akarják juttatni.

2018. máj. 14. 16:25
 19/28 anonim ***** válasza:
52%

Áruld már el légyszives, hogy mondjuk ha 8-án nem a Fidesz, hanem bárki más nyeri a választásokat, akkor április 9-étől a te életed miben változott volna meg? Konkrétan?!

Egyébként meg:

"Echo TV-n elégedetten köpködő és gúnyolódó Bayer Zsolt"

Nem kell Echo TV-t nézni.

"netes fórumokat elárasztó gőgös fideszesek"

Nem kell netes fórumokat olvasni

"számonkérésre kamerába vigyorgó leggazdagabb magyar Mészáros Lőrinc"

Kit érdekel??

"fideszes kiskirályok által kisemmizett ismerősök... "

Konkrétan?

2018. máj. 14. 16:55
 20/28 anonim ***** válasza:
11%

Konkrétan?

Gondolom ő maga vagy közvetlen családtagja az, akinek valami nem sikerült mostanában és jó ezért a fideszt hibáztatni.

Persze, hogy a mostani "ellenzék" csak úgy kerülhetett volna kormányra, ha gyurcsánékkal összefognak dk-stúl, mszp-stűl, liberálisostúl - akiknek a lelkén a gazdasági csődön kívül a bajnai féle libás öngyilkosságok, a sukorói mutyizások, söjtöri lakomázás, szemkilövetés is ott van a rovásán, a nem számít. Akkor nyilván nem érezte magát ennyire rosszul.

2018. máj. 14. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!