Ugy dontottem, hogy nyitok a kozelet fele, es elkezdett erdekelni a politika, a belfoldi (es a kulfoldi) tortenesek. Milyen ujsagokat, weboldalakat nezzek?
Letezik meg fuggetlen sajto, ujsagiro?
Szeretnek hitelesebb informaciokhoz jutni.
Sem a kormanyparti sajtot, sem a HVG-t meg ilyen nepszerubb ellenzeki oldalakat nem talalom megfelelonek.Erdemi informaciokat nem kapok meg. Max. csak a burkolt anyazas megy benne... szerintem. Ismertek meg jo oldalakat? (gondolom az ilyenek kevesbe nepszeruek...)
Az Origo egy komában fekvő magyar lany kepével illusztralt egy külföldön törtent nemi erőszakot:
Ja és ezt nem igazi újsagírók,hanem fidelitas tagok vezetik ezt Gulyás Balázs mondta.
19:21 az kamu, Gulyás meg Mszps.
Kérdező, én csak annyit tennék hozzá az első pár hozzászólóhoz hogy például a "lop és korrupt"
szinte mindig csak hangulatkeltő vádaskodás, akár jobb akár baloldali média írja.
A tényleges eseteknél nem azt írják h lop, hanem hogy korrupció vádjával feljelentették és a bíróság elítélte.
Feljelentést fog tenni. Oké. Pont az ilyen vádaskodásokról írtam. Már nem két napos az ügy, de még azon filozofál h feljelentést tegyen -e.
Ilyen olcsó cirkuszra még egy tizedszázalékos pártnak is telik.
Riport a BÍRÓSÁGI tárgyalásról a minimum ami után komolyan vehető egy ilyen "hír".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!