Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mekkora tüntetésnek kéne...

Mekkora tüntetésnek kéne lennie ahhoz, hogy a kormány lemondjon?

Figyelt kérdés
2018. máj. 13. 13:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Illetve gondolom, hogy a mondatot amit idéztem, ellenzéki írta.
2018. máj. 13. 14:45
 12/21 A kérdező kommentje:
A fidesz demokratikusan nyerte a választást. Akkor az ellenzék váltsa le demokratikusan, ne pedig őrjöngve.
2018. máj. 13. 14:48
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
Semekkora tüntetés hatására nem mondanának le. Ezek megélhetési politikusok.
2018. máj. 13. 16:26
 14/21 anonim ***** válasza:
52%

Nem kizárólagos ismérv a létszám.

Legalább ennyire fontos a tartósság, és még annál is a tartalom. De fokozható, a megfogalmazás módja még fontosabb. Az erőszakossága is, de ellenkező előjellel.

2018. máj. 13. 17:09
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
Én még nem láttam olyan diktatúrát, amely nem "demokratikusan" került hatalomra (még Hitler, Sztálin, Franco is). De olyan diktatúrát se láttam, amelyik a nyalástól eltérő szóhasználatot nem őrjöngésnek nevezte volna.
2018. máj. 13. 17:12
 16/21 anonim ***** válasza:
Amennyire ragaszkodnak a hatalomhoz, gondolom lehetne bármekkora se mondanak le.
2018. máj. 13. 20:12
 17/21 anonim ***** válasza:
62%

Mégis miért kellene egy kormánynak lemondania 1 hónappal a választások után, ekkora szavazószámmal????

Semekkora tüntetés nem tenné lehetővé, mert az a 2,8 millió ember azért szavazott rájuk, hogy kormányozzanak.

Ha a kormányt akarnák megpuccsolni, akkor ahhoz a kormányra szavazóknak is lenne szava.

de miért is beszélünk ilyesmiről a 100 fős tüntetések után???

2018. máj. 13. 22:58
 18/21 anonim ***** válasza:

"Én még nem láttam olyan diktatúrát, amely nem "demokratikusan" került hatalomra (még Hitler, Sztálin, Franco is)"

Akkor frissítsd fel a történelmi ismereteidet. Az oroszoknál a kommunista hatalomátvétel minden volt, csak nem demokratikus.:D Ahogy Franco is egy katonai puccsnak köszönhette, hogy hatalomra került.

2018. máj. 13. 23:35
 19/21 anonim ***** válasza:
95%
Hat, az biztos, hogy a keddinél, par "szammal" nagyobb...
2018. máj. 14. 03:04
 20/21 anonim ***** válasza:
Erőszakkal kell megszabadulni a férgektől.
2018. máj. 14. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!