Aki ilyennel fenyegetőzik az nem is szereti a hazáját/városát?
Nálunk is és Hódmezővásárhelyen is azzal fenyegetőzött a Fidesz, hogy nem fognak jönni a pénzek, ha nem az ő jelöltjük nyer. Nem furcsa ez egy kicsit? Kibújt a szög a zsákból? Ennyire kellett a hatalom, ennyire nagy a görcs?
Szerintem ezek a kijelentések nem kapnak elég figyelmet. Ha én szeretem a szülővárosom akkor ilyet nem mondok, hogy visszakerül a középkorba, mert nem lesznek beruházások. Akkor is azon dolgozom, hogy fejlődjön...nem??? Na ez a "FELHÁBORÍTÓ!"
Ui.: nem vagyok lipsikomcsibolsisoros hanem egy csalódott volt fideszes!!!
Aha, nevenincs akárki.
Én hazudok.
Miben is?
Lázár mondta, hogy a középkorba süllyed akkor vissza a város, nem lesznek beruházások. Próbáltam előkeresni, de ennyi cikk közül kibogarászni...
Nálunk meg a helyi polgármester mondta mindezt egy lakossági fórumon. Ott voltam. Meg migránsokkal fenyegetett.
Ti amúgy tisztára olyanok vagytok mint a szocik. Menjetek öleljétek kebletekre egymást. Véditek a saját csapnivaló kormányotok. Én 2010-ben a fideszre szavaztam és el nem tudom képzelni mi játszódik le a fejekben, amikor ez után a 8 év után akad aki még nemhogy megvédi, de rájuk is voksol. Most őszintén amit ígért a fidesz 2010-ben abból mi valósult meg? Minimális.
Ezen felül pedig a közpénz elszivattyúzása olyan mértéket öltött, amiről Demszky álmodni sem mert. Én belelátok mi folyik itt csak az építőiparban. Minden egyes nagyobb tendert a Mészáros cége nyer. A kivitelezésnél kenyúlják a keret 40%-át úgy általában. Trükközéssel. Anyag, munkadíj stb...ez nagyon káros folyamat. De akkor tekintsünk el a strómanoktól, mert azt mondjátok igen, mindenki lopott, ez így igaz. Hol az elszámoltatás????? Hol vannak a csontvázak a szekrényből??
Borzalmasak az utak. A vasúti közlekedés siralmas. Úgy an bloc a tömegközlekedés vidéken elkeserítő. Alig van normális autópályánk, mind le van terhelve. Nincs keresztirányú átkötőút az országban, ez igaz a vasútra is. Siralmas a közoktatásunk, a patinás egyetemek majd összedőlnek (ELTE pesti campus, SOTE, BME régi épületei). Nincsenek megújuló energiaforrásokra alapuló beruházások, elektromos autó töltőállomások vidéken, balkániak a közintézményeink. A fizetések vidéken szánalmasan alacsonyak még mindig. Alig emelkedett a REÁLBÉR. Nincsen légitársaságunk, a pénzek ellenére normális futball. Csigalassúsággal nő az életszínvonal. A bürokrácia aranykorát éli. Az egészségügyünk pedig romokban. Nincs elég nővér, lehet lettek új kórházak, de az ellátás továbbra is rossz. Többszázezer fiatal külföldön. A romák továbbra sem mutatják jelét az integrációnak. Vidéken a közbiztonság rossz. Virágzik tovabbra is az öregezés. Soroljam még?
Ezen felül a mérhetetlenül ostoba költekezés. Olimpiát akarunk rendezni, amikor olyan utak vannak még az országban, mint Szibériában. Meg vizes vb százmillárdokért. Elment ezeknek a józan esze?
12.
Nagyon tanulságos ez a hozzászólásod, legalább már látjuk, hogy honnan "tájékozódsz".
Figyeld inkább, de nem az eddigi "forrásaidból", hogy mi folyik Vásárhelyen. Ahol egyáltalán nem fenyegetőzött a Fidesz -testületileg-, esetleg egy-egy kishitű, félős ember mondott valamit.
Még a pap is csak azt mondta, hogy mindenki gondolja meg, hogy a fidesz alatt mennyi támogatást kaptak. Nem pénzt mondott. És múlt időben mondta.
De az ilyen lényegtelen dolgok, mint pl. pontosan idézni másokat, nem zavar bizonyos médiumokat, ugye.
Ui.:Tudom; a Márki-Zay is "csalódott fideszesből" lett az ami...
#13 Rohadt nagy öngól, pont a fideszes média az, amelyik folyamatosan forgatja ki az emberek szavait/ferdít/hazudozik.
Amikor a helyi pap arról prédikál, hogy mindenki ésszel szavazzon, nagyon jók azok akik most vannak. Saját szüleim mesélték. Hát tudod elmegy az álkeresztény jó kva anyjába.
Én is hallottam már több helyen is kis falvak helyi lakosainak szájából, hogy azért kell a fideszre szavazni, mert különben semmilyen támogatást nem fog kapni a település. Valahonnan bizonyára szedték ezt... Szánalmas és még szánalmasabb, hogy egyszerűen nem értem 2/3-od. Egy demokráciának nevezett valamiben, 2/3. Az meg még még szánalmasabb, hogy az ország nagy része úgy gondolja rendben is van ez így.
Legalább úgy csinálnák amit csinálnak, hogy az az egyszerű paraszt embernek is jó legyen (pl. egészségügy fejlesztése, újabb ürességtől kongó stadionok helyett)... Máris jobban elnézné az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!