Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki ilyennel fenyegetőzik az...

Aki ilyennel fenyegetőzik az nem is szereti a hazáját/városát?

Figyelt kérdés

Nálunk is és Hódmezővásárhelyen is azzal fenyegetőzött a Fidesz, hogy nem fognak jönni a pénzek, ha nem az ő jelöltjük nyer. Nem furcsa ez egy kicsit? Kibújt a szög a zsákból? Ennyire kellett a hatalom, ennyire nagy a görcs?

Szerintem ezek a kijelentések nem kapnak elég figyelmet. Ha én szeretem a szülővárosom akkor ilyet nem mondok, hogy visszakerül a középkorba, mert nem lesznek beruházások. Akkor is azon dolgozom, hogy fejlődjön...nem??? Na ez a "FELHÁBORÍTÓ!"

Ui.: nem vagyok lipsikomcsibolsisoros hanem egy csalódott volt fideszes!!!

2018. máj. 10. 19:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ez 30 éve így megy. Ha nincsenek beruházások, akkor a következő választáson nagyobb eséllyel fog bukni, mert az emberek érzik, hogy nem történt semmi.
2018. máj. 10. 19:53
 2/15 anonim ***** válasza:
22%

Mikor fenyegetőzött ilyesmivel a fidesz?????

Pontosan az ellenkezője történt, az elmúlt 8 év pedig a bizonyíték rá, hogy nincs csak azért hátrányban egy város, mert nem fideszes a vezetése.

Összekevered a szocikkal a dolgot, náluk hangzott el - felvétel is volt róla, hogy nem kell aggódni azon ki nyeri a választást, a pénzeket majd úgyis ők osztják.

2018. máj. 10. 20:01
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
Talán ha konkrétan elmondanád, ki s mikor mondta ezt (megbízható forrást mellékelve), lenne hírértéke a dolognak. Így csak olyan unics lipsikomcsibolsisoros propaganda szaga van.
2018. máj. 10. 20:01
 4/15 anonim ***** válasza:
43%

nem a hatalom amiért harcolnak,hanem a számonkérés elkerülése ellen.

mert ha párfüggetlen teljes hatókörű szervezet nézne utánuk akkor letöltendőt kapna elég sok fideszes.

2018. máj. 10. 20:02
 5/15 anonim ***** válasza:
62%
Nem igazán. Ez az illiberális demokratúra.
2018. máj. 10. 20:03
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Takács Zs megállás nélkül hazudik
2018. máj. 10. 20:05
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Mi a forrásod a fenyegetőzésre?
2018. máj. 10. 20:07
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

https://www.youtube.com/watch?v=Uv4T1_X38pE

Németh Szilárd elmondja, hogy nem lesz retorzió, ők tiszteletben tartják az emberek döntését.

2018. máj. 10. 20:07
 9/15 anonim ***** válasza:
50%
Mert amit Németh Szilárd mond, az úgy is van, ugye?
2018. máj. 10. 20:09
 10/15 tgt ***** válasza:
48%
2018. máj. 10. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!